Horoscop


Berbec

Fiţi alături de partener pentru a-l sprijini în problemele cu care se confruntă. Nu duceţi lipsă de energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi într-un scop concret. Excesele alimentare nu vă vor face decât rău. Verificaţi cu conştiinciozitate actele, şi nu vă puneţi semnătura pe nimic din ce nu aţi apucat să studiaţi cu atenţie. Se întrezăreşte o realizare pe plan profesional.      

Taur

Va trebui să reveniţi asupra unor lucrări de care aproape aţi şi uitat. Pentru ceea ce va trebui să întreprindeţi în această perioadă este nevoie de perseverenţă. Dacă aveţi de luat decizii, încercaţi să priviţi situaţia în ansamblu şi nu zăboviţi prea mult asupra detaliilor. Nu veţi fi în cea mai bună formă, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în activităţi mari consumatoare de energie.

Gemeni

Vă frământă problemele cu care vă confruntaţi, dar acestea nu sunt atât de grave cum vi se pare. Încercaţi să luaţi lucrurile mai uşor şi veţi vedea că va fi bine pentru toată lumea. O surpriză plăcută vă va ajuta să vedeţi viaţa în culori mai vesele. Nu prea veţi reuşi să faceţi ceea ce v-aţi propus, dar până la urmă s-a putea spune că tot răul este spre bine. E posibil să primiţi o ofertă de colaborare.   

Rac

Relaţia cu persoana iubită evoluează cum nu se poate mai bine. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară. Nici starea fizică nu vă va dezamăgi, cel puţin în această perioadă. Totuşi, suprasolicitarea poate genera probleme de sănătate, pe fond nervos. Încercaţi să vă treceţi în program şi o activitate care să vă relaxeze. Situaţia financiară este destul de complicată.

Leu

Încă de la începutul perioadei sunteţi plin de energie şi totul merge ca pe roate, atât pe plan personal, cât şi profesional. Răbdarea vă va fi pusă totuşi la încercare, însă nu trebuie să disperaţi. Găsiţi soluţii salvatoare la probleme stresante şi câştigaţi aprecieri din partea colegilor. Superiorii vă observă eforturile, lucru care va conta mult pe viitor în relaţia cu colegii şi în cariera dv.

Fecioară

Pe plan sentimental, trebuie să daţi uitării conflictele din trecut şi să vă bazaţi mai mult pe ceea ce aveţi de făcut în viitor. Nu puneţi la suflet răutăţile mărunte ale celor din jur. Rămâneţi dedicat muncii dv. şi urmăriţi-vă obiectivele. Nimeni nu vă poate spune ce să faceţi şi ce să nu faceţi. Fiţi foarte atent la bani, mai ales că aţi cheltuit cam mult în ultima vreme, iar partenerul este nemulţumit.

Balanţă

Presiunea şi termenele-limită vă motivează şi vă fac să lucraţi la capacitate maximă. Sunteţi rapid în hotărârile pe care le luaţi, lucru observat şi apreciat de către colegi şi superiori, deciziile fiind corecte şi scăpându-vă de probleme. Alegeţi să vă relaxaţi vizionând un film sau mergând în vizită. În a doua parte a intervalului, dedicaţi mai mult timp persoanei iubite.

Scorpion 

Dacă nu v-aţi început săptămâna la capacitate maximă, nu este cazul să disperaţi. Faceţi lucrurile încet şi calculat. Puteţi să amânaţi unele sarcini şi pentru a doua parte a intervalului. Nu-i grabă! Cu siguranţă, nu vă lipseşte simţul umorului în această perioadă. Chiar dacă sunt lucruri care vă neliniştesc, reuşiţi să le depăşiţi cu tact şi… multe glume. Atenţie însă câtă sare puneţi în ele!

Săgetător

Reuşiţi să fiţi pe fază cu tot ce se întâmplă, atât la serviciu, cât şi în viaţa dv. personală. Totuşi, dacă aveţi de semnat documente oficiale, prudenţa va trebui pusă pe primul plan, deoarece se pot ivi tot felul de încurcături. O mare parte din atenţia dv. se va îndrepta spre problemele băneşti. Aveţi mari şanse să obţineţi unele câştiguri mai mult sau mai puţin aşteptate.

Capricorn

Relaţia cu superiorii ierarhici va fi destul de tensionată, dar până la urmă veţi reuşi să-i convingeţi să vă accepte ideile. La serviciu veţi munci destul de mult, şi din acest motiv nu veţi putea să vă petreceţi timpul liber aşa cum v-aţi propus. Partenerul de viaţă ar putea avea unele câştiguri neaşteptate. Trebuie să vă stabiliţi priorităţile financiare împreună cu familia.

Vărsător

Pretenţiile dv. sunt exagerate, şi acest lucru poate genera mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul. Dacă doriţi o discuţie lămuritoare, ar trebui să daţi dovadă în primul rând de calm şi stăpânire de sine. Atmosfera la serviciu va fi plăcută, aşa că eforturile pe care le veţi face nu vă vor obosi. Intuiţia v-ar putea ajuta să luaţi o decizie care îşi va demonstra eficienţa în scurt timp.

Peşti

Chiar dacă vi se pare că numai dv. aveţi dreptate, nu trebuie să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu superiorii ierarhici. Proiectele dv. pot fi puse în practică oricum, aşa că o atitudine mai cerebrală nu ar face decât să vă ajute. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale în care sunteţi implicat. Încercaţi să petreceţi mai mult timp în familie.