Zeci de mii de flori vor colora Caransebeşul în luna mai 1Oriunde întorci capul în Caransebeş, este imposibil să nu observi explozia de culori care bucură ochiul la orice pas. Acum, peisajul urban este dominat de lalele şi panseluţe, cele care au fost plantate la jumătatea lunii octombrie a anului trecut. Este vorba despre 10.000 de fire, care colorează scuarul de pe Str. Nicolae Bălcescu, parcul de la Mall sau rondourile din faţa Primăriei, dar şi piaţetele din jurul sculpturilor amplasate pe Splaiul Sebeşului, precum şi pe Străzile Tudor Vladimirescu, Ardealului sau Ştefan Herce.
După lalele – ne-a spus Ana Miculescu, şefa Serei Caransebeş, din cadrul Serviciului Public de Întreţinere şi Reabilitare aflat în subordinea Primăriei –, în perioada 10-15 mai va veni rândul celor 20.000 de begonii, petunii, flori de verbină, salvie şi taghetes, să coloreze oraşul.
Tot la jumătatea lunii mai, ne-a mai spus Ana Miculescu, în oraş vor fi amenajate 1.500 de ghivece, stative şi jardiniere cu muşcate curgătoare, care au fost deja plantate în seră în luna martie, astfel încât privirile caransebeşenilor să fie întâmpinate cu flori până la sfârşitul lui octombrie.
Sonia BERGER


Un gând despre “Zeci de mii de flori vor colora Caransebeşul în luna mai

Comentariile sunt închise.