Viitorul Vermeş – Scorilo-Autocatania II 2-3 (2-1)


Sâmbătă, 7 mai, cea de a doua echipă a Clubului Sportiv Scorilo-Autocatania s-a deplasat la Vermeş, unde, în cadrul celei de a XXVII-a etape, a întâlnit formaţia locală Viitorul. A fost un meci frumos, spectaculos, cu răsturnări de scor care au sporit tensiunea în teren până în ultimul minut de joc. Cei care aveau să înscrie primii au fost caransebeşenii. În minutul 24, după o succesiune de pase, mingea a ajuns pe stânga, la Lepa, care a driblat un fundaş, după care a tras la colţul lung, aducându-şi echipa în avantaj. Egalarea a venit în minutul 32, când, în urma unei greşeli comise de Socaci, care a scăpat balonul, Ţigla a trimis în plasa porţii oaspeţilor. În ultimul minut al primei reprize, Bunea a făcut o preluare bună, pe piept, dintre Ştefănuţ şi Urs, şi a şutat sec de la 18 metri, Socaci fiind nevoit să scoată pentru a doua oară balonul din plasă.

În minutul 62, oaspeţii au rămas în zece oameni, după ce Puşchiţă a văzut al doilea cartonaş galben. Între timp, însă, tehnicianul Dan Doran a făcut o schimbare care avea să se dovedească inspirată, înlocuindu-l pe Boureanu cu David. Oaspeţii au egalat în minutul 87, prin Frenţ, care, după ce a primit o minge din aruncare de la margine, a executat o foarfecă pe spate, fără speranţe pentru portarul gazdelor. Scorul final a fost stabilit în minutul 90, când Ivanici a transformat penalty-ul dictat după ce David, scăpat singur spre poarta adversă, a fost faultat în careu de goal-keeper-ul gazdelor.

Scorilo-Autocatania II: Socaci, Ştefănuţ, Urs, Covăsală, Puşchiţă, Dovlete, Ivanici, Vireag, Lepa (Vulpeş), Boureanu (David), Frenţ. Antrenori: Dan Doran şi Florin Bistrian.

În acest moment, caransebeşenii ocupă locul 8 în clasament. Sâmbătă, 14 mai, ei vor juca, pe teren propriu, cu AS Berzasca.

Pagină realizată de Sorin ROGOZ