Un munte de aur pentru Caransebeş


Atleţii caransebeşeni şi-au trecut în palmares, în ultima perioadă, noi performanţe, obţinând rezultate excelente în întrecerile de profil. Liliana Danci, care este legitimată la Olimpia Bucureşti şi urmează cursurile Universităţii ,,Spiru Haret”, a câştigat medalia de aur în proba de alergare 5.000 de metri plat, la Campionatele Naţionale Universitare, competiţie ce s-a desfăşurat la Cluj-Napoca. În cadrul aceleiaşi curse, tânara Ştefania Milu, care este legitimată la Clubul Sportiv Municipal Reşiţa, a terminat pe poziţia a VI-a.

De asemenea, Clubul Sportiv Şcolar din municipiul de pe Timiş şi Sebeş a avut două reprezentante la un concurs de cros montan ce s-a desfăşurat în localitatea Bran-Moeciu. Astfel, atât Cornelia Peia, în vârstă de 9 ani, cât şi sora sa, Cristina Peia, de 11 ani, au cucerit medaliile de aur în probele specifice categoriei lor de vârstă. Totodată, un număr de trei atleţi caransebeşeni au participat, cu rezultate bune, la faza finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, care a avut loc în localitatea Târgu Lăpuş. Este vorba despre Ionuţ Irimia, Abel Francisc şi Cristina Miculeanici.

De menţionat şi faptul că, în data de 20 mai, Liliana Danci şi Ştefania Milu vor lua startul la un Grand Prix de Tineret şi Seniori, în proba de alergare 3.000 de metri obstacole.

Liviu DINU

 

Carmen SENCO