Teribilistul Cristian Ungur rămâne după gratii


La primul termen, desfăşurat în data de 21 septembrie, instanţa de judecată din Caransebeş a amânat procesul în care Cristian Ungur, cel care a rănit patru persoane în mult-mediatizatul accident care a avut loc pe Aeroportul Caransebeş, în timpul desfăşurării unei etape din Campionatul Naţional de Motociclism, este judecat pentru lovire, vătămare corporală gravă, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică mai mare decât cea legală, şi a stabilit un nou termen de judecată pentru data de 5 octombrie. Cu acelaşi prilej, una dintre părţile vătămate a solicitat angajarea unui apărător. De asemenea, completul de judecată a omis deocamdată de la audieri martorii. Avocaţii tânărului teribilist nu renunţă însă şi, în urma deciziei completului de judecată, de a respinge cererea de eliberare sub control judiciar, aceştia au declarat recurs.

Potrivit avocatului Cosmin Bolosin, apărătorii tânărului speră ca de această dată instanţa să le dea câştig de cauză, având în vedere că măsura este de fapt una restrictivă, care impune respectarea cu stricteţe a anumitor reguli. Până atunci, tânărul rămâne în arestul IPJ Caraş-Severin.

Duminică, 8 august, în timp ce concurenţii categoriei de juniori II se aflau la grila de start, Cristian Ungur a intrat cu maşina printre ei şi a lovit patru persoane. Medicii au stabilit ulterior că tânărul avea o alcoolemie în sânge de peste 2 la mie. „Clientul meu regretă cele petrecute, care, de altfel, constituie doar un fapt izolat în viaţa lui şi aşteaptă să fie eliberat”, a mai spus acum Bolosin. (C. Senco)