Sorin Boiangiu: „Veţi fi în sufletul meu mereu, toată viaţa mea…”


lot caransebes si boiangiu
La antrenamentul de după-amiază de luni, 6 octombrie, al echipei FC Caransebeş, desfăşurat pe stadionul din Balta Sărată, a luat parte pentru ultima dată şi Sorin Boiangiu, managerul sportiv al clubului, care sâmbătă, 4 octombrie, după meciul din etapa a VI-a, cu Fortuna Poiana Câmpina, şi-a dat demisia. Luni, pe fosta arenă a grupării gugulane, el şi-a luat rămas-bun de la foştii colegi, de faţă fiind întreg lotul de jucători, antrenorul Sorin Bălu şi secunzii săi, Sorin Gheju şi Dan Doran, precum şi preşedintele clubului, Cosmin Popovici.
După ce le-a mulţumit tuturor pentru colaborare şi pentru relaţiile bune pe care le-au avut în toată perioada cât a activat la Caransebeş, Sorin Boiangiu s-a adresat direct jucătorilor: „Vreau să-mi cer scuze faţă de voi toţi, pentru că în momentul în care v-am adus v-am promis că va fi bine şi că vom fi împreună până la capăt. Îmi pare rău, dar n-am mai avut putere… Nu mai am putere să fiu lângă voi, nu mai am putere să lupt pentru voi. Dar asta nu este o tragedie. Cu siguranţă, vom merge înainte şi eu şi voi, cu siguranţă între noi s-au creat nişte relaţii care vor continua mulţi, mulţi ani de acum înainte, cu siguranţă ne vom păstra un respect reciproc, pentru că, cu bune, cu rele, între noi s-a creat o coeziune, am fost o familie şi, vă spun sincer, veţi fi în sufletul meu mereu, toată viaţa mea. N-am să uit pe niciunul, niciodată, şi e posibil ca într-un timp mai scurt sau mai lung să ne reîntâlnim… Până azi, credeam că n-am lacrimi, credeam că sunt un om fără lacrimi. Dar am observat că totuşi am, însă nu le veţi vedea voi, pentru că sunt înăuntru. Mă voi bucura pentru voi, pentru fiecare victorie a voastră, vom fi şi de-acum împreună, doar fizic ne vom despărţi… De unii, poate doar pentru o perioadă scurtă”.
Înainte de a pleca de la stadion, Sorin Boiangiu a ţinut să se mai fotografieze o dată cu tot lotul de jucători şi le-a atras atenţia jucătorilor că nu vrea să-i vadă niciodată sub locul şase în clasament.
Sorin ROGOZ
lot caransebes