„Să uităm cât mai repede rezultatul şi jocul!”


caransebes turceni 8Ştiinţa Turceni – FC Caransebeş 1-0 (0-0)

În etapa cu numărul 20 a Ligii a III-a, FC Caransebeş, liderul Seriei a IV-a, s-a deplasat vineri, 28 martie, la Turceni, ocupanta locului 8 al clasamentului. A fost o partidă în care antrenorul Iosif Rotariu a menajat o parte a titularilor de drept – şi i-am numi aici pe Goşa, Suru, Artean, Negoescu şi Vlăduţi –, fie pentru a nu-i expune unei suspendări, fiind la limită cu cartonaşele galbene, fie pentru a-i odihni sau feri de accidentări, având în vedere că în ultima etapă, programată în 11 aprilie, gugulanii vor avea de susţinut o partidă extrem de importantă, în deplasare, la Mama Mia Becicherecu Mic, o formaţie pe care o vor întâlni şi în play-off.

Meciul de la Turcnei a fost unul echilibrat, un rezultat de egalitate fiind, probabil, mai echitabil decât cel înregistrat la finalul celor 90 de minute de joc. Unicul gol al partidei a fost înscris de Simcea, în minutul 73, după o greşeală a fundaşului stânga caransebeşean, Roiu, jucătorul oaspeţilor învingându-l pe Haidău cu un şut din careu, la colţul lung, aceasta fiind, de altfel, şi singura fază mai importantă a gazdelor.

Gugulanii au ratat câteva ocazii de a înscrie, cele mai clare putând fi trecute în contul lui Gheju, care nu a reuşit să marcheze cu poarta goală, tot el având şi o bară.

„În acest meci am dat şansa să joace mai multor fotbalişti pe care nu-i mai văzusem până acum în meciuri oficiale, ocazie cu care mi-am dat seama la ce nivel valoric se află. A fost un meci modest pentru Liga a III-a şi cred că, după aspectul jocului, un egal era mai aproape de ceea ce s-a petrecut pe teren. Vreau să uităm cât mai repede rezultatul şi jocul!”, ne-a declarat, după meci, Iosif Rotariu, antrenorul echipei caransebeşene.

FC Caransebeş: Haidău, R. Artimon, Petcu, Dubei, Roiu (Vătafu), Şandru (Săulescu), Constantinescu, Poiană, Ionescu, Steop, Gheju.

Rezultatele etapei a XX-a, de vineri, 28 martie: Vulturii Lugoj – Muncitorul Voinţa Lupac 1-0; Ştiinţa Turceni – FC Caransebeş 1-0; Mama Mia Becicherecu Mic – Pandurii II Tg. Jiu 4-0; FC Hunedoara – Millenium Giarmata 1-2; ACS Jiul Rovinari a stat.

Etapa a XXI-a, vineri, 4 aprilie, ora 17: Muncitorul Voinţa Lupac – Millenium Giarmata; AFCM Gloria Reşiţa – Mama Mia Becicherecu Mic; FC Caransebeş – FC Avrig 0-3; CS Vulturii Lugoj – Jiul Rovinari; Pandurii II Tg. Jiu – FC Hunedoara; Ştiinţa Turceni va sta.

Sorin ROGOZ