Putem aduce Cupa României în Caraş-Severin!Federația Română de Fotbal a demarat campania „Cupa Vine La Tine – 2021”, în care îşi propune să cinstească performanțele, poveștile și eroii din cea mai spectaculoasă competiție.
„Suporterii încă nu își pot susține favoriții în Cupa României de pe stadion, însă pasiunea lor pentru cel mai iubit trofeu al fotbalului românesc este aceeași. De aceea îi provocăm pe fanii din întreaga țară să intre în joc și să voteze fotbalul din propriul județ, intrând în același timp în cursa pentru premiile speciale. Am selectat cele mai performante 16 județe ale României de azi în Cupa României, prin prisma rezultatelor obținute all-time de echipele din fiecare județ”, se arată în comunicatul Federaţiei Române de Fotbal.
Cele 16 județe au fost împerecheate în sistem eliminatoriu, rezultând structura și programul competiției care a început luni, 15 februarie, cu faza optimilor de finală, care se desfăşoară astfel: Cluj – Argeș: 15-18 februarie, Bihor – Sibiu: 19-22 februarie, Arad – Maramureş: 23-26 februarie, Timiş – Bacău: 27 februarie-2 martie, Hunedoara – Prahova: 3-6 martie, Dolj – Galaţi: 7-10 martie, Braşov – Constanţa: 11-14 martie, Caraş-Severin – Bucureşti: 15-18 martie.
Fiecare duel durează patru zile, timp în care se poate vota pe pagina de Facebook Cupa României. Zilnic, organizatorii au pregătit materiale dedicate județelor.
„Te provocăm să intri TU în joc! Susține fotbalul de care te leagă atâtea amintiri și emoții, în duelul cu alte județe ale României! Poți câștiga premii speciale și poți aduce trofeul, pentru un an, în județul tău! Cum? Votezi prin ❤️ LOVE sau 😮 WOW timp de 4 zile, la fiecare din aceste materiale, pe Facebook Cupa României! Județul cu cele mai multe voturi (❤️ LOVE vs 😮 WOW) cumulate la toate postările din cele patru zile de competiție avansează în sferturi, unde vă așteaptă alte materiale și surprize dedicate fotbalului din acel județ!”, mai informează Federaţia Română de Fotbal.
Cei interesaţi pot obţine mai multe detalii la http://bit.ly/3tU99NY.
Sorin ROGOZ