Proiectul educaţional regional „Crăciunul – în ochii copiilor”, la Grădinița P.P. 1 Caransebeș


Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, colectivul Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 1 din Caransebeș – structură a Seminarului Teologic Ortodox „Episcop Ioan Popasu” din municipu – derulează în perioada 24 octombrie-22 decembrie Proiectul educaţional regional „Crăciunul – în ochii copiilor”, în colaborare cu Grădinița cu Program Normal Gruia, județul Mehedinți, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 32 din Timișoara și Grădinița cu Program Normal Hațeg, Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” din Arad, Școala Gimnazială Măru și Școala Primară Goleț.

Coordonatorul acestui proiect este prof. Elena Vlasie, de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 din Caransebeș. Echipa de organizare a proiectului este formată din prof. Rusalin Isac, prof. Ana Buru, prof. Cristina Crăciunescu-Sîrbu, prof. Oana Daminescu, prof. Adriana Ianchiș, prof. Diana Iacob, prof. Lucica Ștefan, prof. Nicoleta Vrînceanu şi prof. Pătruț Bănăduc.

În cadrul proiectului va fi organizat un concurs de desene, pictură, colaj și ornamente de Crăciun, adresat preșcolarilor și elevilor din clasele I-IV, și un Simpozion cu tema „Tradiții și obiceiuri de iarnă”, adresat cadrelor didactice din învățământul preuniversitar.

Haideţi să păstrăm vie tradiţia Crăciunului!

Echipa de proiect