PROFIL DE CANDIDAT: DR. FELICIA QUINT, CONSILIER JUDEȚEANDespre Doamnele liberale cuvintele sunt puține și sărace pentru a le caracteriza.
Astăzi, despre o doamnă a cărei notorietate a trecut granițele României, un profesionist din elita medicilor, un bănățean care a împărțit toate succesele sale cu oamenii locului – Dr. Felicia Quint!
Într-o carieră marcată de devotament și excelență, Felicia Quint a atins viețile multor pacienți prin măiestria sa în domeniul oftalmologiei. De-a lungul a peste trei decenii și jumătate, ea a desfășurat o activitate neobosită, dedicându-se cu pasiune chirurgiei. Angajamentul său profund față de sănătatea vizuală este completat de o implicare deplină în viața comunității și în arena politică locală.
Și-a început drumul ca medic generalist la Spitalul Municipal Caransebeș, unde a dezvoltat o profundă empatie pentru pacienți.
Specializarea în oftalmologie la Clinica Oftalmologică din Timișoara a reprezentat debutul unei cariere remarcabile în acest domeniu.
La Spitalul Județean din Reșița, timp de peste 30 de ani, și-a perfecționat abilitățile, devenind un pilon al comunității medicale, titlul de medic primar reprezentând vasta sa experiență și competență în domeniu. A călătorit la Innsbruck, Paris, Hamburg, Viena, Lisabona, Madrid, Abu Dhabi, Singapore, aducând cele mai avansate tehnici înapoi în țară.
O inimă dăruită voluntariatului, Felicia Quint este președinte de Regiune, Lions – Districtul 124 România, cu o activitate de mai bine de un deceniu, membră a Adunării Eparhiale a Episcopiei Caransebeşului și consilier local PNL, în Primăria Reșița. Meritele îi sunt recunoscute, fiindu-i acordat premiul Melvin Jones și Crucea „Episcop Elie Miron Cristea”.
Dincolo de titluri și distincții, spiritul civic este singurul care poate ghida o astfel de viață, petrecută împărțind bunătate, excelență și dedicare, la sfârșit de zi rămânând doar sutele de povești ale oamenilor, de vieți schimbate, de valori împărțite și prețuite.
Aceeași motivație o poartă și pe drumul în politică și administrație publică. Dezvoltarea și îmbunătățirile aduse orașului Reşiţa în ultimii patru ani sunt justificarea perfectă pentru a continua, învățământul, sănătatea, turismul schimbându-și aproape total fața.
„M-am născut cu dorința de a face bine, în orice domeniu. Doresc să ajut pe mai departe acest tandem între Ioan Popa și Romeo Dunca, proiectele pe care ei și le-au asumat și care trebuie să se desfășoare și trebuie să se împlinească”.
Felicia Quint este mai mult decât un profesionist desăvârșit, este un exemplu de integritate și pasiune, o forță motrice pentru schimbare și progres.
Comandat de PNL Filiala Caraş-Severin. Executat de ASOCIAŢIA CULTURALĂ 7 ZILE. Cod mandatar financiar 21240015

Lasă un comentariu