Pensionarii caransebeşeni s-au grăbit să-şi ţină ziua


Cantina Primăriei Caransebeş a fost plină vineri, 29 septembrie, când câteva sute de persoane au sărbătorit în avans Ziua Internațională a Vârstnicilor.

Un eveniment frumos ca toate evenimentele din Caransebeș, care adună la masă persoane care au trudit pentru acest oraş de-a lungul unei vieți. Le doresc pensionarilor cât mai multe astfel de momente frumoase!”, a spus primarul Felix Borcean, prezent la cheful celor de vârsta a treia.

Senatorul Marcel Vela, care a ţinut să fie şi el de faţă, ca în fiecare an, la această manifestare, a primit o Diplomă de excelență pentru sprijinul pe care l-a acordat vârstnicilor din Caransebeș. „Mă bucur foarte mult că această acţiune de tradiție, Ziua Persoanelor Vârstnice, la care oamenii se simt bine, zâmbesc şi sunt fericiți, merge mai departe. Acești bunici pregătesc viitorul Caransebeșului, au grijă de generațiile care vin, pentru ca acestea să construiască mai departe municipiul nostru, așa cum au făcut-o ei. Spiritul Caransebeșului este în această sală”, a spus şi cel care, vreme de 12 ani, a condus destinele municipiului de pe malurile Timişului şi Sebeşului.

Petrecerea s-a întins până târziu în noapte, distracția și voia-bună fiind principalele ingrediente ale manifestării. (M. Doman)