O Cupă mare pentru cei mici


Sâmbătă, 7 martie, la Clubul Copiilor din municipiul Caransebeş a avut loc concursul „Cupa Mărţişorului” la tenis de masă, şah şi gimnastică acrobatică. Manifestarea a fost organizată, ca de obicei, de prof. Ioan Rein, coordonatorul Cercurilor de tenis de masă şi gimnastică acrobatică, în colaborare cu colega sa, prof. Angela Tătucu, de la Cercul de turism – cea care a oferit câştigătoarelor mărţişoare confecţionate cu multă dragoste, dar şi măiestrie artistică, de către copii de la cercul pe care îl conduce. Suportul financiar pentru această competiţie a fost asigurat din nou de Primăria municipiului Caransebeş, care a alocat 1.500 de lei, sumă cu care au fost procurate materialele sportive în vederea premierii primilor trei câştigători la fiecare dintre cele trei ramuri sportive la care s-a concurat.

Câştigătorii au fost următorii: la Gimnastică acrobatică: categoria începători: locul I – Cornelia Cepreaga, clasa a IV-a (Liceul Tehnologic „Decebal”); categoria avansaţi: locul I – Heidy Olimpia Rein, clasa a III-a (L. T. „Decebal”); la Şah: Dragoş Moraru, clasa a XII-a (Colegiul Naţional „Traian Doda”); la Tenis de masă (pe categorii): cls. I-IV (fete): locul I – Oana Estera Rein, cls. a III-a (L. T. „Decebal”); cls. I-IV (băieţi): locul I – Nicu Gavrilovici, cls. a IV-a (C.N. „C.D. Loga”); cls. V-VIII (fete): locul I – Lidia Gavrilovici, cls. a V-a (C.N. „C.D. Loga”); cls. V-VIII (băieţi): locul I – David Gavrilovici, cls. a VII-a (C.N. „C.D. Loga”); cls. IX-XII (fete): locul I – Ana Maria Zaharia, cls. a X-a (L.T. „Dacia”); la categoria Seniori, după o concurenţă acerbă pentru locul I, dintre cei nouă participanţi, a redevenit lider Nicolae Mureşan, în vârstă de 55 de ani, din comuna Sacu. Menţionăm că aceşti seniori sunt foşti elevi sau actuali părinţi ai elevilor de la cercurile de profil din cadrul Clubului Copiilor Caransebeş sau susţinători ai acestor cercuri.

Ca de obicei, concursul a debutat cu cei mai mici membri ai Clubului, fetiţele de la Cercul de gimnastică acrobatică făcând o frumoasă demonstraţie de gimnastică acrobatică şi piramide, încheierea aparţinând celor mai în vârstă participanţi, adică seniorii concursului de tenis.

Cristian ROMAN