În numele curateniei de primavara


La Caransebes s-a dat semnalul pentru curatenia de primavara. În acest sens, sdministratia locala a anuntat ca va amenaja pe raza municipiului doua haldine provizorii, astfel încât caransebesenii sa aiba unde sa depoziteze deseurile rezultate din curatarea gradinilor sau din lucrari de constructii.
,,Vom oferi solutii alternative prin niste haldine pentru resturile de constructii si cele vegetale, de unde noi le vom prelua si le vom transporta periodic în spatiile noastre din zonele Caromet si Caransebesul Nou. Cei de la Transal vor înstiinta exact oamenii printr-o carte postala, de unde vor afla si sanctiunile pecuniare pentru cei care arunca deseurile în alte zone decât cele legale”, a spus Marcel Vela.
Primarul municipiului a adaugat ca vor fi dotate cu camere de luat vederi locatiile improprii în care, în prezent, unii cetateni arunca gunoaie. ,,Nu putem sa pazim 24 de ore din 24 sub podul de la Sebes, în Valea Potocului, pe câmp la Jupa sau la Uzina de Apa. Cred ca aceste camere video si amenzile vor mai tempera din aplombul celor certati cu mediul si cu legea”, a mai spus Marcel Vela. (B. Metes)