Mii de pachete de igienă au ajuns la beneficiariÎn perioada 19 iunie-2 iulie, la nivelul județului Caraș-Severin au fost distribuite produsele de igienă din cadrul Programului Ajutorarea Persoanelor Defavorizate – POAD, program al Uniunii Europene derulat de Guvernul României prin Ministerul Fondurilor Europene și Instituțiile prefectului, către 6.505 beneficiari finali, respectiv persoane singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat, sau familii beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei.
Acţiunea continuă, iar în perioada următoare vor fi livrate beneficiarilor încă 6.120 de pachete de igienă, am fost informaţi de Biroul de presă al Instituţiei Prefectului – judeţul Caraş-Severin.
În acest context, pentru buna derulare a acestui program, prefectul Cristian Gâfu a dispus deplasarea unor echipe mixte de verificare la fața locului, pe tot parcursul distribuirii produselor de igienă.
Numărul de pachete recepționate la nivel de județ a fost de 12.625, ele constând în produse de igienă – pastă de dinți, detergent, săpun lichid, periuțe de dinți etc. (G. Luca)