Mihaela Popovici, de la PSD, la PNL!


Într-o conferinţă de presă susţinută marţi, 27 februarie, la sediul PNL Caraş-Severin, primarul municipiului Caransebeş, Felix Borcean, a anunţat că managerul interimar al Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, Mihaela Popovici, membru al PSD vreme de 16 ani, fost consilier local și județean din partea acestui partid și actual președinte al Tineretului Social Democrat Caraș-Severin, a devenit membru al Partidului Național Liberal.

Felix Borcean a adăugat că hotărârea Mihaelei Popovici s-a bazat şi pe lupta pe care o dă în Parlament senatorul liberal Marcel Vela pentru scoaterea din impasul financiar a spitalului caransebeșean.

Edilul a mai spus că actualul manager interimar al spitalului va fi principalul candidat la concursul pentru ocuparea funcției de manager, care se va desfășura în data de 27 martie, şi că Mihaela popovici nu a fost condiționată în niciun fel de participarea și reușita la viitorul concurs.

Situația financiară a Spitalului Municipal din Caransebeș este una critică, valoarea datoriilor ridicându-se la peste 9 milioane de lei. (S. Berger)