Liliana Danci, la Campionatul European


Tânara atletă caransebeşeancă Liliana Danci a obţinut încă o performanţă care îi confirmă forma de excepţie în care se află. Sportiva a luat parte la un Grand-Prix de selecţie contând pentru Campionatul European de Alergare Montană, organizat la Izvorul Mureşului. În această competiţie, la categoria Senioare, Liliana Danci a obţinut un loc IV în finală şi dreptul de a reprezenta România în echipa de patru fete la Campionatele Europene ce vor avea loc în data de 4 iulie, în localitatea Sapareva Banja, din Bulgaria.

Ultima perioadă a adus însă rezultate notabile şi pentru ceilalţi atleţi ai Clubului Sportiv Caransebeş. Tania Tilneac a participat, la Bucureşti, la un Grand-Prix adresat juniorilor II, unde s-a clasat pe locul al III-lea la 400 metri plat şi pe locul al VI-lea în proba de 1.000 metri plat. De asemenea, Cristian Rohrich s-a remarcat obţinând un record personal.

Totodată, atleţii Clubului Sportiv Şcolar din municipiul Caransebeş s-au deplasat la Râmnicu Vâlcea, unde s-a desfăşurat faza zonală a Campionatelor Naţionale rezervate copiilor I şi II. Între alţii, aici s-au făcut remarcaţi şi au obţinut dreptul de participare la faza finală tinerii Maria Irimia, Ionuţ Irimia, Amina Tilneac, Andreea Zanfir, Teodora Nete, Andrei Trica, Raluca Dragomir, Loredana şi Nicoleta Cimpoieru, Maria Buliga şi Cristina Galescu. Atleţii Clubului Sportiv Şcolar din urbea de pe Timiş şi Sebeş se pregătesc sub coordonarea antrenorilor Iuliana Popescu şi Marian Enache. (L. Dinu)