Liberalii, tur de forţă prin judeţEchipa de campanie județeană a Filialei PNL Caraș-Severin a fost prezentă sâmbătă în orașul Oravița și în comunele Dognecea, Doclin (sat Tirol), Ocna de Fier, Ramna, Vermeș și Berzovia, unde au avut loc mai multe întâlniri electorale.
Totodată, echipele zonale de campanie electorală s-au deplasat în celelalte localități din județ.
A fost prezentat Programul candidatului PNL, domnul Klaus Iohannis, precum și argumentele pentru susținerea unui nou mandat ca Președinte al României.
Echipa de campanie electorală a Filialei PNL Caraș-Severin a fost prezentă duminică în Valea Almăjului, unde s-a întâlnit cu cetățenii din Lăpușnicu Mare, Moceriș, Bozovici și Prigor.
A fost prezentat programul Președintelui Klaus Iohannis pentru o Românie normală și motivele pentru care prezența la urne este extrem de importantă pentru viitorul Banatului de Munte.
În același timp, la toate întâlnirile a avut loc și un dialog cu privire la soluțiile problemelor din fiecare comunitate locală.
Echipele locale au continuat și duminică campania de informare direct la domiciliul alegătorilor, pentru a prezenta platforma electorală pentru alegerile prezidențiale de duminica viitoare.
Departamentul de comunicare