Liberalii cărăşeni, reuniţi la ceas de sărbătoareFamilia liberală din Caraș-Severin s-a reunit la ceas de sărbătoare alături de comunitatea din Moldova Nouă, luni, 14 august, cu ocazia manifestării „Zilele orașului”.
Delegația PNL Caraș-Severin, condusă de Marcel Vela, a fost numeroasă: deputatul Dumitru Rujan, subprefecții Cristian Gâfu și Alin Muntean, secretarul general adjunct al PNL, Dănuț Florea, primarul Oraviței, Costel Dumitru Ursu, alături de alți membri și simpatizanți.
Ceremonialul desfășurat la Casa de Cultură din Moldova Nouă a pus în evidență spiritul de prietenie și unitate, bucurându-se de cuvinte calde din partea oaspeților din țară și din Serbia, ne-a informat Organizaţia PNL Caraş-Severin.
„Dumneavoastră ați sculptat timpul dat de Dumnezeu”, s-a adresat vicepreședintele Senatului României, Marcel Vela, personalităților premiate de primarul Ion Chisăliță. „Am privit cu admirație și aveți în mine un prieten, un partener și un susținător. Ca fost primar apreciez și mai mult statornicia frăției de secole și colaborarea dintre Serbia și România. Moldova Nouă și localitățile din Serbia vor avea un viitor pe măsură. Profesor doctor Ion Chisăliță a reușit să-și onoreze toate promisiunile ca o garanție că orașul va avea un viitor bun”, a precizat în alocuțiunea sa președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela.
Primarul orașului Moldova Nouă, Ion Chisăliță, a prezentat un plan amănunțit de transformare a urbei și totodată a acordat premii celor care au contribuit la promovarea orașului, dar și prietenilor și colaboratorilor din Serbia. De asemenea, a transmis mulțumirile sale tuturor celor prezenți.
Manifestările denumite „Zilele orașului Moldova Nouă” se vor încheia de Sfânta Maria, pe 15 august, se mai arată în comunicatul PNL Caraş-Severin.
Bianca METEŞ