La Caransebeş se toarnă asfaltÎn cursul săptămânii trecute, Primăria municipiului Caransebeș a continuat lucrările de reparații și asfaltări de străzi și alei. Astfel, s-a turnat asfalt nou în zona blocurilor din cartierul Cazărmii și în zona Aeroport şi s-au executat lucrări de frezare pe Aleea Sportivilor și Strada Potocului, urmând să se toarne un strat nou de asfalt în ambele locații, avându-se în vedere inclusiv Fundătura Potocului.
De asemenea, în urma vizitei în teren a reprezentanţilor administraţiei locale, s-au constatat deficiențe în executarea lucrărilor de asfaltare pe mai multe străzi, fapt pentru care Primăria municipiului Caransebeș nu a plătit contravaloarea lucrărilor. În aceste condiții, constructorul a reasfaltat străzile Pavel Chinezu, Antoniu Sequens, precum și alte zone din municipiu unde lucrările nu au fost de calitate.
În ceea ce privește Strada Ardealului, Primăria municipiului Caransebeș a întreprins toate demersurile ce țineau de administrația locală, iar licitația pentru lucrările de asfaltare a fost postată pe Sistemul Informatic Colaborativ al Achizițiilor Publice (SICAP), conform prevederilor legale. Se așteaptă acum depunerea ofertelor din partea constructorilor, urmând evaluarea acestora și încheierea contractului, respectându-se termenele legale.
Bianca METEŞ