La Caransebeş, etnobotanicele arată Nordul!


După ce, la începutul săptămânii trecute, au efectuat o razie nocturnă în câteva puncte considerate „sensibile” din municipiu, iată că, în noaptea de joi, 26, spre vineri, 27 iulie, patru echipaje ale Poliției Municipale și Poliției Locale au repetat operaţiunea, de această dată fiind vizat cartierul Nord, în zona Bandeal – fosta Școală Generală Nr. 7.

Prezent alături de oamenii legii aflaţi în misiune s-a aflat şi primarul Felix Borcean. „Am găsit persoane care consumau alcool pe stradă, dar, mai grav, în incinta Şcolii Generale 7 am găsit mai mulți tineri într-o stare de luciditate extrem de redusă, probabil din cauza unor substanțe posibil etnobotanice. Vom continua astfel de acțiuni. Le mulțumesc și polițiștilor de la Municipală, și celor de la Locală, și sper ca împreună să reușim să asigurăm liniștea și ordinea publică pentru cetățeni”.

Echipajele de poliție s-au deplasat și pe Str. Aeroportului, unde aveau informaţii că s-ar organiza curse ilegale de mașini, dar și în zona Sălii Polivalente, însă zvonurile nu s-au adeverit.

Bogdan NAUM