Horoscop


Berbec

Sunteţi dornic de ascensiune profesională şi faceţi tot posibilul pentru a vă atinge scopul. Vă ocupaţi mai mult de latura financiar-bancară şi luaţi câteva decizii bune pentru a câştiga mai mulţi bani. Aveţi parte de satisfacţii de ordin sentimental, mulţumită farmecului deosebit, de care vă folosiţi pentru a cuceri persoana care vă place. Dacă aveţi o relaţie serioasă, vă bucuraţi de stabilitate şi echilibru.

Taur

Vi se deschid mai multe oportunităţi pe plan profesional, care mai de care mai atractivă. Din această cauză riscaţi să luaţi decizii rapid, fără să vă gândiţi bine la ce vă doriţi cu adevărat. În viaţa sentimentală sunteţi dornic de lucruri noi şi de activităţi intense, care să vă ofere experienţe unice. Dacă vă simţiţi constrânşi de o relaţie nefericită, ar fi bine să vă gândiţi cum să vă eliberaţi.

Gemeni

Dacă vi se propune să vă implicaţi într-un nou proiect, înfrânaţi-vă orice gest impulsiv, oricât de convins aţi fi că merită să acceptaţi. Analizaţi toate detaliile, deoarece în spatele acestei propuneri nu există nimic precis, iar rezultatele nu pot fi satisfăcătoare pentru o persoană ambiţioasă ca dv.. Neînţelegerile cu persoana iubită se rezolvă dacă aveţi suficientă răbdare să ascultaţi şi argumentele ei.
Rac

Acasă aveţi parte de o mulţime de activităţi gospodăreşti, iar dacă v-aţi făcut planuri de week-end cu partenerul, acum este momentul să acţionaţi. La serviciu sunteţi capabil să petreceţi ore nesfârşite lucrând, pentru a termina ceea ce v-aţi propus. Încercaţi să vă organizaţi timpul în aşa fel încât să vă puteţi odihni. Din cauza oboselii, veţi ajunge să spuneţi lucruri deranjante pentru colegi.

Leu

Sunteţi protejat astral în domeniul profesional şi vi se oferă câteva şanse de care puteţi profita. În general, sunteţi foarte activ şi reuşiţi să stârniţi admiraţia familiei, din pricina energiei, care pare inepuizabilă. Dacă exageraţi, veţi primi semnale din partea organismului. Pe plan sentimental, veţi avea momente de împlinire alături de persoana iubită, mai ales în acest week-end.

Fecioară

Demersurile pe plan profesional sunt încununate de succes. Primiţi sprijinul cerut şi reuşiţi să puneţi în mişcare lucrurile. Apar discuţii aprinse legate de bani sau de bunuri materiale, care necesită multă tenacitate. Se poate ca situaţia să-şi găsească rezolvare în săptămânile următoare. Un prieten vă oferă ajutorul într-o problemă referitoare la anturajul din care faceţi parte.

Balanţă

Veţi avea parte de reuşite profesionale, care vă fac să uitaţi de ultimele dv. probleme. Dacă un prieten v-a dezamăgit, nu vă lăsaţi dominat de supărare, deoarece, în final, tot dv. veţi avea de suferit, din cauza unei stări permanente de amărăciune. Nu mai ţineţi totul în interior şi manifestaţi-vă pe moment. S-ar putea să vă puneţi semne de întrebare în privinţa relaţiei de cuplu.

Scorpion

La serviciu vi se oferă o mai mare libertate de acţiune, iar lucrurile decurg satisfăcător, atâta timp cât vă înfrânaţi pornirile instinctive. Acasă vă arătaţi mai atent ca de obicei faţă de dorinţele familiei, ceea ce vă va atrage simpatia rudelor. Iniţiativele care implică cheltuieli majore trebuie tratate cu toată seriozitatea, pentru a nu avea parte de surprise cu consecinţe nedorite.

Săgetator

Bunăvoinţa pe care o arătaţi faţă de partenerul de viaţă vă pune într-o poziţie avantajoasă din toate punctele de vedere. Dacă aveţi propuneri de activităţi extraprofesionale, este important să nu vă lăsaţi înşelat de aparenţe, oricât de seducătoare v-ar părea acum situaţia. Flexibilitatea şi o mai mare obiectivitate sunt cheia către succes. Veţi avea parte de un câştig neaşteptat.

Capricorn

În această perioadă veţi avea posibilitatea de a vă dezvolta înclinaţiile artistice, iar discuţiile pe care le purtaţi se dovedesc eficiente pe plan social. Dacă vi se pare că în relaţia de cuplu a intervenit monotonia, găsiţi metode de a vă revitaliza legăturile, folosindu-vă de imaginaţie. Pentru a fi în formă, suplimentaţi orele de odihnă şi aveţi grijă ce mâncaţi. Orice exces are consecinţe asupra stării dv. generale.

Vărsător

Activitatea profesională nu este extrem de solicitantă, astfel încât vă rămâne timp să vă puneţi la curent cu ultimele noutăţi în domeniu sau să puneţi bazele unei activităţi paralele, într-o zonă care v-a stârnit interesul. Sub aspect financiar, situaţia este satisfăcătoare, însă unele decizii pe care le luaţi acum o pot dezechilibra. Sentimental, se anunţă un sfârşit de săptămână excelent.

Peşti

Aveţi o condiţie fizică bună, atâta timp cât vă rezervaţi suficiente ore pentru odihnă. În această perioadă, veţi simţi mai mult ca oricând nevoia de stabilitate pe plan afectiv. La serviciu este important să nu investiţi exagerat de mult timp în detalii, dacă acestea nu duc la un profit semnificativ. Uneori, perfecţionismul este dăunător, dacă scopul final este pierdut din vedere.