Horoscop


Berbec

În această săptămână este posibil să aveţi şansa unui câştig cel puţin mulţumitor. Evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să o canalizaţi spre un scop concret. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă mai relaxaţi, dar şi să petreceţi clipe plăcute în compania partenerului de viaţă.

Taur

Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar până la sfârşitul intervalului veţi reuşi să vă echilibraţi. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi, căci o partenerul vă va anunţa o mică realizare. Puterea de muncă este mare şi vă permite să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. Posibilităţile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu vor lipsi.

Gemeni

Şansele de a rezolva o chestiune cu care vă confruntaţi de mai mult timp sunt mari şi ar fi păcat să nu le fructificaţi. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu cei de la serviciu, şi toate vor evolua cât se poate de bine. O investiţie făcută în această perioadă ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat. Totuşi, nu vă asumaţi riscuri inutile în acest domeniu.

Rac

Capacitatea fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult de unul singur. Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil, căci veţi primi sprijinul acestora. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar în ceea ce priveşte viitorul apropiat, ar fi bine să nu vă implicaţi în investiţii riscante. Unele întâlniri vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian.

Leu

Se va ivi o bună ocazie să finalizaţi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru vă va îmbunătăţi starea de spirit, mai ales că aveţi de făcut o investiţie importantă de timp şi nervi. N-ar fi rău să acordaţi mai multă atenţie modului în care doriţi să cheltuiţi banii. De asemenea, ar fi de dorit să vă ocupaţi ceva mai mult de relaţia dv. sentimentală.
Fecioară

Popularitatea dv. este la limita superioară, aşa că puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a vă lărgi cercul de prieteni. Traversaţi o perioadă în care ceea ce demaraţi, chiar dacă nu pare foarte important, vă va urmări mult în viitor. La locul de muncă nu este cazul să vă implicaţi în activităţi deosebite, căci vă concentraţi destul de greu şi aţi putea face greşeli.

Balanţă

În plan professional, veţi avea o mică surpriză, în sensul că va trebui să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate. Oricum, veţi avea parte de o săptămână stresantă, în care se vor ivi tot felul de situaţii care vă vor ţine cu sufletul la gură. Neînţelegerile cu partenerul nu vă vor afecta într-o prea mare măsură, dacă veţi şti să vă stăpâniţi tendinţa de a-l domina.

Scorpion

Veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o demult. Informaţiile pe care le veţi primi de la aceasta vă vor ajuta să priviţi viaţa într-un mod optimist. Va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, dar acest lucru nu vă va obosi. Pe plan financiar, fiţi cât se poate de prudent.

Săgetator

Traversaţi o perioadă în care este indicat să nu vă implicaţi în activităţi care vizează o realizare imediată. La serviciu vi se vor repartiza noi sarcini, ceea ce vă va demonstra că şefii vă apreciază eforturile. Colegii, în schimb, fără a se arăta răutăcioşi, nu vor fi dispuşi să coopereze. În această perioadă ar fi bine să acordaţi ceva mai multă atenţie partenerului şi căminului.

Capricorn

Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea dv. psihică este destul de bună, mai ales că partenerul vă sprijină în tot ce faceţi.

Vărsător

Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar, într-un astfel de context, aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu persoana iubită ar putea deveni mai tensionată dacă veţi insista să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere.

Peşti

Obstacolele care vă vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu colegii evoluează ceva mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul acestora. Iniţiativele dv. în plan sentimental vor fi apreciate de partenerul de viaţă.