Horoscop


Berbec

La serviciu vă va fi foarte greu să depăşiţi problemele cu care vă confruntaţi, mai ales că nici colegii nu se vor arăta prea cooperanţi. Cheltuielile vor fi mari, dar veţi reuşi să vă descurcaţi onorabil. Traversaţi o perioadă în care ar trebui să acordaţi cât mai multă atenţie sănătăţii. Activităţile în care vă hotărâţi totuşi să vă implicaţi vă vor da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile.

Taur

Veţi avea o mulţime de cheltuieli, dar veţi reuşi să vă descurcaţi destul de bine financiar. Nu vă angrenaţi în activităţi extraprofesionale riscante, căci aţi putea avea surprize neplăcute. Stresul şi excesul de activităţi ar putea genera probleme de sănătate pe fond nervos. Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu vor evolua chiar aşa cum vă doriţi; unele nemulţumiri mai vechi ar putea reveni în atenţia dv.

Gemeni

Interesul pentru activităţile profesionale va fi ceva mai mare în această perioadă. Aţi putea obţine un mic succes, ceea ce vă va mări încrederea în propriile forţe. Popularitatea dv. va creşte simţitor; oriunde vă veţi duce, veţi găsi persoane care vă apreciază iniţiativele şi care vă vor sprijini la nevoie. În cămin veţi avea mult de lucru şi nu întotdeauna se va găsi cineva care să vă sară în ajutor.

Rac

Proiectele pentru timpul liber vă interesează în mod special. Este posibil să primiţi o invitaţie care vă va tenta, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Partenerul îşi va arăta nemulţumirea în legătură cu modul în care cheltuiţi banii. La serviciu veţi avea o mulţime de lucruri de făcut şi n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program. Pe cât posibil, evitaţi să vă contraziceţi cu şefii.

Leu

Aveţi tendinţa de a vă gândi poate prea mult la trecut. Ceea ce odată a fost făcut, nu se mai poate schimba, dar aţi putea să trageţi unele concluzii valabile şi pentru prezent. N-ar fi exclus nici ca la serviciu să se ivească şansa de a ieşi evidenţă. Nu aveţi niciun motiv să fiţi crispat, mai ales că şansa este de partea dv. în tot ce doriţi să întreprindeţi în această perioadă, şi nu numai.

Fecioară

Este posibil să fiţi contactat de nişte cunoştinţe mai vechi, şi astfel să vă confruntaţi cu unele probleme de natură materială, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. Un coleg ar putea să-şi arate nemulţumirea în legătură cu modul în care rezolvaţi problemele de serviciu, şi n-ar fi rău să ţineţi cont de sfatul său. Este, în schimb, o perioadă bună pentru a vă consolida relaţia de cuplu.

Balanţă

Sunteţi agitat, neliniştit şi aveţi tendinţa să vă implicaţi în mai multe activităţi odată. Cel mai bine ar fi să o luaţi mai încetişor, altfel nu veţi reuşi mare lucru. Nu este exclus să se deterioreze ceva acasă, ceea ce va determina un consum suplimentar de bani şi de nervi, spre nemulţumirea partenerului. Situaţia dv. financiară, fără să fie strălucită, pare a se îmbunătăţi în această perioadă.

Scorpion

Veţi fi deosebit de dinamic, de activ, dar cam impulsive, şi din acest motiv aţi putea avea neînţelegeri cu cei din jur. În ceea ce priveşte colaborările, ar fi de dorit să fiţi cât se poate de prudent, deoarece aţi putea avea o surpriză mai puţin plăcută. În plan profesional, veţi putea face unele mici schimbări; n-ar fi exclus să fiţi nevoiţi să acceptaţi, totuşi, noi sarcini de serviciu.

Săgetător

Aveţi unele nemulţumiri în plan profesional, dar ele nu se vor rezolva chiar aşa de repede pe cât v-aţi aştepta sau v-aţi dori. Starea de iritare, de agitaţie, se va diminua spre sfârşitul intervalului, când sunteţi în compania persoanei iubite. Dorinţa de comunicare, sociabilitatea şi inteligenţa de care daţi dovadă vă vor face un companion extrem de plăcut în această perioadă.

Capricorn

Interesul pentru chestiunile materiale va fi parcă mai accentuat. Câştigurile nu vor lipsi, dar vor veni cu o oarecare întârziere. N-ar fi exclus nici să faceţi unele cheltuieli pentru a vă ajuta familia. Pentru ceea ce doriţi să întreprindeţi, va fi nevoie de multă alergătură. Dacă aveţi de semnat acte, mare atenţie, deoarece cea mai mică greşeală poate avea repercusiuni importante în viitor.

Vărsător

Unele din neplăcerile cu care v-aţi confruntat la serviciu îşi vor găsi o rezolvare. Investiţiile pe care le veţi face nu vă vor aduce rezultate imediate. Mintea vă este plină de idei, dar cam împrăştiate, aşa că ar fi de dorit să vă sfătuiţi cu cineva de încredere înainte de a le pune în practică. Dacă aveţi de gând să cheltuiţi ceva bani pentru a vă îmbunătăţi confortul, veţi avea sprijinul familiei.

Peşti

Vă veţi implica cu plăcere în tot felul de activităţi. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară, dar nici abilităţile dv. practice nu lasă de dorit. Sunteţi mai sensibil şi mai impresionabil decât în mod obişnuit, ceea ce ar putea influenţa în bine relaţia cu familia. Neînţelegerile cu colegii pot izbucni în orice moment, aşa că stăpâniţi-vă impulsivitatea.