Horoscop


Berbec

Energia fizică nu este la limita superioară, aşa că nu este cazul să exageraţi muncind prea mult de unul singur. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu partenerul se vor ameliora considerabil. Aveţi atât de multe lucruri de făcut încât uitaţi şi să mâncaţi, iar acest lucru vă pune în pericol sănătatea. Nu lăsaţi munca să vă acapareze viaţa şi acordaţi-vă atenţie atât dv., cât şi familiei.

Taur

La serviciu vor fi multe de făcut, aşa că n-ar fi exclus să fie nevoie să rămâneţi peste program. Până la urmă, rezultatele vor fi pe măsura eforturilor depuse, aşa că, în ansamblu, vă veţi putea declara mulţumit. Mare atenţie, deoarece o persoană pe care o consideraţi de încredere ar putea să vă înşele aşteptările. Veţi avea o săptămână destul de obositoare, în care aveţi de făcut multe drumuri.
Gemeni

Activităţile intelectuale vă avantajează, dându-vă posibilitatea de a vă pune în valoare inteligenţa şi inspiraţia. Situaţia financiară nu este nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară săptămâna viitoare. Este foarte posibil să vi se propună o colaborare care vă va tenta. O reuşită pe plan sentimental vă va face să vă simţiţi mai sigur pe dv. Oricum, până la urmă, totul va ieşi aşa cum vă doriţi.

Rac

Reuşiţi să vă faceţi simpatizat într-un cerc mai larg de persoane. Oricum, popularitatea de care dispuneţi vă va oferi ocazia să vă faceţi şi mai mulţi prieteni şi relaţii. Din punct de vedere intelectual, funcţionaţi la limita superioară, aşa că, dacă aveţi de luat decizii în chestiuni importante, puteţi avea încredere deplină în judecata dv. Aţi putea primi un răspuns la o cerere mai veche.

Leu

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că ar fi bine să vă menajaţi. O activitate pe care aţi început-o de mai mult timp ar putea fi încheiată datorită sprijinului unui prieten. Acasă veţi avea o discuţie cu partenerul, dar este bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Aveţi cheltuieli mari în această perioadă şi vă străduiţi cu greu să le faceţi faţă, dacă nu identificaţi şi alte surse de venit.

Fecioară

Situaţia financiară se va îmbunătăţi, căci căpăta o sumă de bani de la cineva din imediata dv. apropiere. Este posibil şi să primiţi şi un cadou de la cineva care vă apreciază mult. În cazul în care vă simţiţi copleşit de activităţile în care v-aţi implicat, cu siguranţă veţi primi sprijinul colegilor. Aveţi multă treabă acasă, iar iniţiativele dv. vor fi apreciate de partenerul de viaţă.

Balanţă

Dacă aveţi de gând să luaţi taurul de cparne într-o chestiune importantă, conjunctura astrală vă avantajează. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Nu este cazul să finalizaţi chiar tot ce v-aţi propus. Sunteţi indignat că părerile nu vă sunt luate în considerare de superiori.

Scorpion

Comunicarea cu cei din jur nu va fi aşa cum o doriţi. Mare atenţie în cazul în care v-aţi propus să faceţi cuiva o promisiune, căci nu se ştie ce va urma. Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea iar de furcă. Dacă vă veţi păstra mai mult timp pentru odihnă, vă veţi simţi mult mai bine. Nu luaţi nici un fel de decizie, mai bine amânaţi tot ce aveaţi de făcut.

Săgetător

Veţi fi tentat să faceţi unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. N-ar fi exclus ca o persoană pe care o cunoaşteţi de mai mult timp să vă facă nişte complimente. Se anunţă o perioadă plină de surprize din punct de vedere sentimental. Spre sfârşitul intervalului sunteţi cam prost dispus, pentru că aveţi obiceiul de a vă încărca inutil sufletul cu problemele altora.

Capricorn

Starea dv. generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil să vă implicaţi în proiecte deosebite. Manifestările impulsive pot determina apariţia unor neînţelegeri în relaţia cu partenerul de viaţă. La locul de muncă veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere fără a face vreun efort deosebit, iar şefii vor fi atraşi de ideile dv. Planurile de petrecere a timpului liber se vor bucura de succes.

Vărsător

Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile gospodăreşti, care nu mai pot fi amânate. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte considerabil, aşa că puteţi miza pe sprijinul rudelor pentru a termina treaba cât mai repede. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o propunere, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă. În week-end faceţi o vizită sau primiţi musafiri.

Peşti

Activităţile extraprofesionale pe care le aveţi în program vor fi date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. Relaţia cu persoana iubită nu vă mulţumeşte, dar nici nu este cazul să îi faceţi reproşuri. Banii pe care îi aşteptaţi vă vor parveni cu oarecare întârziere. Proiectele dv. ar putea avea succes dacă nu vizează realizări pe termen scurt. Simţiţi nevoia să vă înconjuraţi de prieteni.