Horoscop


Berbec

Va fi o săptămână plină, în care nu veţi avea timp nici să vă trageţi sufletul. O vizită la prieteni sau o plimbare în aer liber vă vor ajuta să vă debarasaţi de tot stresul din ultimul timp. Din punct de vedere mental, funcţionaţi deosebit de eficient. Inventivitatea şi originalitatea de care daţi dovadă vă permit să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Cercul dv. de prieteni s-ar putea lărgi.

Taur

Inteligenţa practică şi spiritul organizatoric de care dispuneţi vor face să vă crească respectul şi popularitatea în rândul prietenilor. Sunt mari şanse de a realiza ceva mai deosebit, de a pune în practică unul dintre planurile dv. mai vechi. Acţionaţi cu curaj! Atenţie, însă, prudenţa este absolut necesară, căci orice vorbă spusă la întâmplare poate da totul pese cap.

Gemeni

Vi se vor face propuneri interesante, dar persoana din partea căreia vin nu vă trezeşte încrederea. Relaţia cu şefii este tensionată şi nu e indicat să încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere. Intenţionaţi să faceţi nişte cheltuieli, dar ar fi bine să vă sfătuiţi şi cu partenerul. Aţi putea face mici schimbări în cămin, care să vă îmbunătăţească confortul.

Rac

Aţi dori să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită, iar ocaziile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Un proiect mai vechi ar putea căpăta contururi reale, ceea ce v-ar determina să vă faceţi planuri pentru viitorul apropiat. Aveţi în faţă o perioadă bună, în care lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi. Ar fi bine însă să nu exageraţi, faceţi numai strictul necesar!

Leu

Nu sunteţi în forma dv. cea mai bună, căci iritarea de care daţi dovadă poate duce la discuţii aprinse cu colegii de serviciu. Aţi face bine să vă petreceţi timpul liber în natură, pentru ca starea fizică, dar mai ales cea psihică să se îmbunătăţească. În rest, veţi avea succes în tot ce veţi dori să întreprindeţi, dar mai ales în chestiunile sentimentale.

Fecioară

Sensibilitatea vă împiedică să fiţi obiectiv în deciziile care să stăm în faţă. Nu luaţi niciun fel de hotărâre, căci riscaţi să faceţi greşeli care vă pot costa mult în viitor. Starea dv. generală se potriveşte mult mai bine unor activităţi de angajament fizic, decât celor intelectuale, pe care vi le-aţi propus. Situaţia financiară are şanse să se îmbunătăţească datorită partenerului.

Balanţă

În această săptămână lucrurile se vor rezolva cu mai multă uşurinţă decât până acum. Cooperarea cu colegii mai tineri vă este avantajoasă, căci aceştia preiau cu mai mare uşurinţă ideile dv. Veţi primi nişte informaţii de la o persoană pe care aţi cunoscut-o întâmplător. N-ar fi exclus să vi se facă unele confidenţe sau să aflaţi nişte secrete, pe care nu e cazul să le luaţi în serios.

Scorpion

Sunteţi deosebit de încăpăţânat, şi din acest motiv aţi putea avea neînţelegeri cu partenerul de viaţă. Din punct de vedere social, aţi putea avea unele realizări, cu condiţia să reveniţi asupra unor decizii luate în trecut. Un prieten vă propune o colaborare pentru care nu sunteţi încă pregătit; totuşi nu-l refuzaţi, cereţi-i timp de gândire. Se pare că aveţi şansa şi chiar veţi câştiga nişte bani.

Săgetator

Veţi ajunge în centrul atenţiei anturajului apropiat, ceea ce vă va permite să treceţi mai uşor peste frecuşurile cotidiene. Aţi putea, cu această ocazie, să faceţi şi o cucerire, dar este bine să ştiţi că nu e momentul cel mai potrivit pentru schimbări majore în viaţa dv. sentimentală. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine şi vă veţi simţi mai în siguranţă.

Capricorn

Vorbiţi prea mult, şi asta nu face o impresie tocmai bună, mai ales că şansa vă poate ajuta, deoarece e momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă până acum. În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care îi va irita pe toţi, iar pe dv. în mod special. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur.

Vărsător

Veţi avea parte de multă alergătură, pentru a rezolva nişte chestiuni mărunte. Ideea nu vă surâde, dar nu aveţi ce face. Prietenii cărora vă veţi plânge vă vor da sfaturi inspirate. Nu ar fi exclus să vi se facă propuneri pentru o colaborare şi, chiar dacă vă tentează, nu luaţi decizii în grabă. Partenerul vă va aduce la cunoştinţă o informaţie utilă pentru viitor.

Peşti

Comunicarea cu cei din jur vă poate aduce unele avantaje, cu condiţia să fiţi atent la ceea ce spuneţi. Relaţia cu partenerul de viaţă revine în atenţia dv.; n-ar fi rău să daţi dovadă de mai multă înţelegere faţă de nevoile acestuia. Sănătatea nu este punctul dv. forte, aşa că ar fi bine dacă aţi lăsa-o mai moale cu munca şi v-aţi păstra ceva mai mult timp pentru odihnă şi relaxare.