Horoscop


Berbec

E posibil ca în această perioadă să aveţi discuţii cu cei din familie, legate de unele investiţii. Ar fi de dorit să nu vă ambalaţi, căci până la urmă lucrurile vor evolua într-un fel care vă va avantaja. La serviciu, veţi avea parte de activităţi care nu vă vor da timp de odihnă. Relaţia cu colegii nu va evolua chiar cum vă doriţi, aşa că ar fi mai bine dacă nu aţi apela la sprijinul lor.

Taur

Fără a vă merge rău, va trebui să amânaţi totuşi unele dintre acţiunile pe care vi le-aţi propus pentru finalizare la sfârşitul acestei săptămâni. Relaţia cu prietenii evoluează excelent, calităţile dv. fiind apreciate, iar cei din jur nu vor mai conteni cu aprecierile, ceea ce vă va bucura mult şi va mări încrederea în propriile dv. forţe. Viaţa de cuplu este caldă, demnă de invidiat de cei din jur.

Gemeni

Vă frământă câteva evenimente care aparţin de fapt trecutului; sunteţi marcat de faptul că nu aţi putut acţiona aşa cum v-aţi propus într-o problemă pe care o consideraţi importantă. Această stare nu va dura însă mult timp, deoarece veţi primi informaţii surprinzătoare, care vă vor direcţiona gândurile spre viitor. Din punct de vedere al sănătăţii, vă menţineţi într-o formă bună.

Rac

Doriţi să iniţiaţi noi activităţi, fără să ţineţi cont de problemele ce s-ar putea să apară. Colegii vă vor acorda sprijinul de care aveţi nevoie, însă conjunctura astrală nu este propice pentru a vă asuma riscuri. Sentimental, sunteţi tentat să faceţi o recapitulare pesimistă, pe parcursul căreia vă opriţi mai mult asupra eşecurilor, iar aceasta vă poate determina să deveniţi reci faţă de partener.

Leu

Pe parcursul acestei săptămâni, starea dv. generală nu va fi dintre cele mai bune. Nu este exclus să vă confruntaţi cu neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Nu vă încăpăţânaţi să rezolvaţi situaţii dificile; dacă veţi dovedi un pic de răbdare, veţi fi avantajat. La începutul intervalului, persoana iubită v-ar putea face unele reproşuri, dar situaţia va intra în normal în cel mai scurt timp.

Fecioară

Traversaţi o perioadă destul de bună, chiar dacă sunteţi puţin cam agitat şi nemulţumit din cauza unor rezultate care întârzie să apară. Situaţia dv. financiară se va ameliora, dar se vor ivi şi cheltuieli neaşteptate, cărora va trebui să le faceţi faţă. Veţi face demersuri pentru a progresa cu un proiect profesional, iar dacă evitaţi tensiunile, eforturile dv. vor fi recompensate.

Balanţă

Sfârşitul acestei săptămâni va fi calm, iar cealaltă va debuta în mod fericit, cu un succes oarecum neaşteptat. Cheltuielile vor fi mari, dar nu le veţi putea ocoli cu niciun chip. Nici câştigurile nu se vor lăsa aşteptate, aşa că nu veţi avea probleme în această direcţie. În plan profesional, e posibil să se producă o schimbare mică, dar care vă va lua prin surprindere.

Scorpion

În această perioadă, sunteţi predispus la reacţii impulsive, care vă vor surprinde chiar şi pe dv., nu numai pe cei din jur. Partenerul de viaţă vă poate reproşa spiritul de independenţă exagerat, care vă face să luaţi hotărâri de unul singur. Sarcinile de la locul de muncă le rezolvaţi cu uşurinţă şi asta vă ajută să vă relaxaţi şi să treceţi mai uşor peste micile neplăceri ale vieţii.

Săgetator

La serviciu, e posibil să aveţi parte de agitaţie şi de unele mici schimbări. Chiar dacă la început veţi fi total nemulţumit, până la urmă evenimentele vă vor avantaja. Nici acasă nu veţi avea parte de prea multă linişte, deoarece toate treburile casnice vor deveni urgente, iar familia şi-a pus mari speranţe în ajutorul dv. Spre sfârşitul intervalului, însă, totul va intra în normal.

Capricorn

Există şanse serioase să primiţi suma de bani pe care o aşteptaţi de multă vreme. Un amic vă înapoiază un împrumut pe care l-aţi crezut pierdut. Chiar şi aşa, nu vă hazardaţi în cumpărături inutile, pentru că la muncă vă aşteaptă zile grele, cu posibile probleme legate de întârzieri în plata salariului. Înarmaţi-vă cu multă răbdare, căci până la urmă toate se vor rezolva.

Vărsător

Irascibilitatea şi micile probleme de sănătate din această săptămână pot avea efecte negative asupra relaţiei cu persoana iubită. Aveţi tendinţa de a vă aprinde uşor, reproşându-i partenerului de viaţă tot felul de lucruri vechi şi neimportante. În curând veţi aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană care vă va fi de mare folos în ascensiunea dv. socială, dar trebuie să aveţi grijă cum o abordaţi.

Peşti

Schimbările de atitudine pot contribui substanţial la îmbunătăţirea relaţiei dv. sentimentale. În weekend nu sunteţi tocmai în cele mai bune relaţii cu persoana iubită, dar până la urmă lucrurile vor intra pe făgaşul normal. În această perioadă, nu vă grăbiţi să luaţi o decizie în privinţa serviciului, pentru că puteţi greşi ireparabil. Răbdare şi tact, şi… totul se va rezolva.