HoroscopBerbec
Reuşiţi să vă organizaţi şi să fiţi foarte prompt în rezolvarea sarcinilor. Rezervaţi-vă totuşi timp şi pentru partener, fiindcă vă va simţi lipsa dacă vă lăsaţi furat de muncă. Daţi dovadă de creativitate şi intuiţie în viaţa personală. Dacă plănuiaţi să faceţi schimbări în cămin sau să vă implicaţi într-un proiect de anvergură, este recomandat să începeţi chiar acum.
Taur
E cazul să vă oferiţi câteva clipe de relaxare. Aveţi grijă la sănătate, pentru că vă pândeşte o stare de disconfort, ceea ce, după atâta stres, era inevitabil. Nu este obligatoriu să cheltuiţi bani pentru a vă simţi bine; invitaţi-vă partenerul la o plimbare sau dedicaţi-i o seară în exclusivitate. Pe plan profesional veţi avea parte de o realizare care vă va întări moralul.
Gemeni
Creativitatea şi răbdarea pe care le afişaţi vă recomandă pentru a lucra cu persoane mai tinere sau mai puţin experimentate. Veţi juca rol de mentor, iar asta vă dă o încredere deosebită în forţele proprii. Vreţi să vă exprimaţi exact aşa cum simţiţi şi să nu vi se impună restricţii pe niciun plan. Rutina zilnică va fi înlocuită cu activităţi pe care aproape că le-aţi uitat.
Rac
Sunteţi hotărât să începeţi un nou drum alături de partenerul de viaţă. Sunteţi convins că aţi găsit răspunsul la o chestiune delicată şi tocmai de aceea vreţi să vă faceţi planuri de viitor. Această perioadă va reprezenta un nou început. La serviciu, cunoştinţele pe care le-aţi dobândit în ultima vreme vă vor fi de folos pentru a înfrunta viitoarele situaţii dificile.
Leu
Lucrurile nu vă ies prea uşor şi aveţi senzaţia că eforturile pe care le depuneţi nu-i interesează pe cei din anturaj. Şi acasă veţi avea mult de muncit, şi nu întotdeauna meritele vă vor fi recunoscute. Conştiinciozitatea vă va fi de folos, aşa că nu este cazul să precupeţiţi niciun efort pentru a vă achita de sarcinile de serviciu. Pe plan sentimental, lucrurile merg bine.
Fecioară
Vor fi multe de pus la punct, dar răbdarea nu va fi punctul dv. forte în această perioadă. Încercaţi să nu fiţi încăpăţânat şi, mai ales, nu daţi curs pornirilor impulsive, care pot determina apariţia unor neînţelegeri cu partenerul. Spre sfârşitul intervalului, situaţia se va îmbunătăţi considerabil şi veţi petrece clipe plăcute în compania acestuia.
Balanţă
Aţi putea să iniţiaţi activităţi noi, dar fiţi atent şi nu vă asumaţi riscuri prea mari, căci o surpriză neplăcută este posibilă oricând. Ideile dv. sunt excelente, dar condiţia pentru a avea rezultate bune este de a nu vă lăsa pradă primului impuls. Activităţile intelectuale vă vor avantaja, căci vă vor da ocazia să vă puneţi în evidenţă inteligenţa, inspiraţia şi spiritul practic. Pe plan sentimental staţi minunat.
Scorpion
Faceţi eforturi financiare mari pentru a vă petrece în mod plăcut timpul liber. Sunteţi ceva mai romantic, aşa că veţi reuşi să vă bucuraţi de fiecare moment petrecut în compania persoanei iubite. Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte. Aţi putea să faceţi chiar o cucerire cu ocazia unui drum. La serviciu, tensiunile din colectiv duc la discuţii aprinse.
Săgetător
O bună parte din energie o veţi consuma într-o activitate socială, care vă va da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. Un coleg încearcă să-şi impună punctul de vedere şi asta vă deranjează. Nu încercaţi să îl contracaraţi, deoarece nu veţi reuşi decât să vă enervaţi. Fiţi atent la modul în care manevraţi banii, căci puteţi rămâne fără ei. O veste legată de o persoană apropiată vă dă peste cap tot programul.
Capricorn
Se pare că cei din jur vor fi puşi pe critică. Cel mai bine ar fi să recunoaşteţi dacă aţi greşit, pentru a nu vă pierde respectul şi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor şi prietenilor. Vi se va face o propunere care vă va tenta în mod special, dar înainte de a o accepta ar trebui să o studiaţi cu atenţie. O cunoştinţă mai veche ar putea avea nevoie de sprijinul dv. într-o problemă delicată.
Vărsător
Aveţi tendinţa de a vă implica în activităţi dintre cele mai diverse şi, cum energia fizică nu este la un nivel nemaipomenit, ar fi bine să o luaţi mai încetişor. Eficienţa în chestiunile profesionale nu poate fi contestată, dar, dacă aţi mai pleca din când în când urechea şi la ce spun colegii, nu aţi avea decât de câştigat. Este foarte posibil ca un prieten vechi să vă dea unele veşti care să vă bucure.
Peşti
Dorinţa de a vă implica în activităţi mai deosebite vă poate aduce în situaţia de a vă asuma riscuri inutile. Încercaţi să fiţi mai ponderat, altfel veţi face greşeli ce vă vor costa mult în viitorul apropiat. Situaţia materială se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură. Posibil să vi se facă oferte de colaborare, care se vor dovedi cât se poate de avantajoase, însă totul trebuie studiat cu mare atenţie.