Horoscop


Berbec

Starea dv. generală va fi ceva mai bună, chiar dacă sunteţi mai comod decât de obicei. Veţi face o mulţime de drumuri e posibil să cunoaşteţi o persoană de care vă veţi lega afectiv. Surprizele nu vor lipsi, dar vor fi dintre cele care vă vor face plăcere, aşa că nu trebuie să aveţi niciun fel de emoţii. Simţiţi nevoia să ajutaţi un prieten şi nimic nu vă face mai mare plăcere decât bucuria acestuia.

Taur

Tendinţa spre impulsivitate vă poate încurca planurile. Încercaţi să găsiţi o activitate care să vă relaxeze. Popularitatea dv. continuă să crească, aşa că veţi avea ocazia să vă faceţi noi cunoştinţe. Atmosfera în cămin va fi ceva mai tensionată, mai ales spre sfârşitul intervalului. Mintea vă este plină de idei, dar cam împrăştiate, aşa că ar fi de dorit să vă sfătuiţi cu partenerul înainte de a le pune în practică.

Gemeni

În plan sentimental, veţi avea parte de discuţii aprinse. De asemenea, este posibil ca problemele cu care vă confruntaţi în cămin să vă împiedice să alocaţi persoanei iubite tot timpul liber. La slujbă veţi avea mult de lucru, iar rezultatele nu vă vor satisface într-o prea mare măsură. Evitaţi să vă implicaţi în colaborări. Stresul şi excesul de activităţi ar putea genera probleme de sănătate pe fond nervos.

Rac

Energia mentală va atinge cote maxime, ceea ce vă va permite să luaţi decizii în chestiuni dintre cele mai delicate şi să vă puneţi în practică ideile. Sunteţi deosebit de sensibil, iar relaţia cu fiinţa iubită evoluează constant. S-ar putea să vă implicaţi într-un proiect comun, ocazie care vă va permite să vă consolidaţi relaţia. Întâlnirea cu o cunoştinţă veche vă va pune pe gânduri.

Leu

În carieră veţi avea o reuşită care vă va demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Este posibil să vi se dea noi însărcinări sau să vă implicaţi într-o activitate mai deosebită. Dorinţa dv. de a evada din cotidian şi rutină va fi accentuată în această perioadă. Este posibil să cunoaşteţi o persoană de sex opus cu care vă veţi înţelege excelent şi alături de care veţi petrece clipe interesante.

Fecioară

La serviciu evenimentele încep să se precipite, dar dv. nu aveţi niciun motiv de îngrijorare. Ba s-ar putea spune chiar că schimbările care se vor face vă vor avantaja într-o mare măsură. Totuşi, este bine să ţineţi cont de faptul că finalizarea unor lucrări începute mai demult este mai folositoare decât angrenarea în ceva nou. Se prevede o investiţie în cămin, în care dv. sunteţi responsabil cu alegerea potrivită.

Balanţă

Veţi fi cam nervos şi înclinat spre impulsivitate. Ar fi de dorit să nu vă asumaţi riscuri inutile, deoarece nu este exclus să generaţi unele mici incidente. Din punct de vedere intellectual, însă, veţi funcţiona foarte eficient. Inteligenţa şi maturitatea judecăţii dv. vor fi cu siguranţă apreciate. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi importantă pentru dv. în această perioadă, şi vă veţi strădui să o îmbunătăţiţi.

Scorpion

Aveţi un program foarte încărcat zilele acestea, dar nu aveţi voie să vă abateţi de la agenda de lucru, pentru că orice sarcină în plus vă dă complet peste cap. Ca să vă puteţi achita de o obligaţie nouă, apărută peste lista deja în aşteptare, trebuie să daţi la o parte o altă problemă care trebuia rezolvată, deci acumulaţi o altă listă de sarcini restante de care va trebui să vă ocupaţi odată şi-odată. Cu răbdare, o veţi scoate la capăt.

Săgetator

Persoana iubită se va confrunta cu unele probleme, iar ajutorul dv. îi va fi de un real folos prin urmare relaţia cu aceasta tinde să se îmbunătăţească. La slujbă este posibil să aveţi parte de unele schimbări, însă de mică anvergură. De asemenea, aţi putea să vă implicaţi în activităţi de natură intelectuală, să luaţi decizii, ceea ce vă va ajuta să ieşiţi în evidenţă. Veţi avea o mulţime de cheltuieli, dar veţi reuşi să vă descurcaţi destul de bine.

Capricorn

În această săptămână veţi avea multă treabă, dar eficienţa de care daţi dovadă vă va ajuta să rezolvaţi totul în timp util. Activităţile intelectuale vă avantajează şi vă dau posibilitatea să vă îmbunătăţiţi situaţia materială. Nu trebuie totuşi să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat. Nu neglijaţi micile probleme de sănătate cu care vă confruntaţi, deoarece acestea se pot croniciza în timp.

Vărsător

În plan profesional vor fi multe de făcut şi nu vă va fi prea uşor să vă descurcaţi. Relaţia cu colegii nu va fi nemaipomenită, aşa că nu este cazul să mizaţi într-o prea mare măsura pe sprijinul lor. În cazul în care vi se propune o colaborare, nu vă grăbiţi să spuneţi da până nu vă sunt clare toate detaliile. Cineva din anturajul apropiat vă va da o informaţie interesantă.

Peşti

La locul de muncă există condiţii pentru a realiza o mică reuşită. Eforturile pe care le-aţi depus se vor bucura de aprecierea celor din jur, ceea ce nu vă va lăsa tocmai indiferent. Popularitatea în rândul celor de la serviciu va creşte şi veţi reuşi să-i convingeţi pe colegi să vă susţină iniţiativele. Totuşi, pregătiţi-vă ca în orice moment să înfruntaţi şi unele obstacole care nu vor fi prea uşor de depăşit.