Horoscop


Berbec

Încercările de a vă impune punctele de vedere nu vor face decât să tensioneze relaţia dv. cu partenerul. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine şi nu veţi avea de ce să vă plângeţi. Faceţi tot posibilul să evitaţi manifestările impulsive, în caz contrar veţi avea o perioadă obositoare. Un mic câştig suplimentar vă va face însă să încheiaţi săptămâna cu zâmbetul pe buze, ceea ce va însenina şi atmosfera în cămin.

Taur

Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă veţi duce. Nu e exclus ca unul dintre prietenii apropiaţi să facă unele remarci răutăcioase legate de viaţa dv. sentimentală, ceea ce vă va deranja, dar indicat ar fi să nu ripostaţi. Puteţi avea mai multă încredere în farmecul dv. Pe plan profesional, sunteţi foarte entuziasmat de propunerile care vi se fac, dar ar fi bine să vă păstraţi realismul şi să nu vă aruncaţi în chestiuni riscante.

Gemeni

Veţi avea parte de o mulţime de evenimente, care vor face ca săptămâna să treacă foarte repede. Veţi avea mult de furcă pentru a pune la punct unele chestiuni băneşti, dar veţi primi un sprijin consistent din partea partenerului. Un succes în plan profesional ar putea aduce cu sine şi o îmbunătăţire a situaţiei financiare. Un membru al familiei ar putea avea o problemă minoră de sănătate, aşa că fiţi pe fază!

Rac

Colaborarea cu colegii evoluează excelent, ceea ce vă va permite să realizaţi chiar mai multe decât v-aţi propus. Activităţile în care vă veţi implica vă vor aduce satisfacţii, atât în plan professional, cât şi în cel financiar. Veţi fi implicat în multe acţiuni sociale care vă avantajează, căci e posibil să vă faceţi remarcat de o persoană influentă. Nu prea veţi avea timp liber, dar persoana iubită va da dovadă de înţelegere.

Leu

În ciuda agitaţiei de care daţi dovadă, starea dv. generală va fi destul de bună. O problemă cu care vă confruntaţi de mai mult timp şi-ar putea găsi rezolvarea în această perioadă. Surplusul de energie de care dispuneţi aţi putea să-l îndreptaţi spre activităţi practice. Prudenţa financiară este necesară în această săptămână. Nu încercaţi să rezolvaţi nemulţumirile existente în familie, deoarece riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.

Fecioară

La locul de muncă aţi dori să faceţi ceva mai deosebit; vi se vor da o mulţime de sarcini cărora nu vă va fi uşor să le faceţi faţă. Chiar dacă aveţi suficientă energie, nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Aveţi mici probleme de digestie, dar o zi de regim vă va ajuta să vă simţiţi mai bine. În familie sunt unele probleme care nu se vor putea rezolva decât dând dovadă de calm şi înţelegere.

Balanţă

Autoritatea dv. ar putea să-şi extindă aria de acţiune, ceea ce vă va fi chiar pe plac, dar asta v-ar putea aduce unele neînţelegeri cu prietenii. Veţi avea de făcut o mulţime de treburi mărunte, care vă plictisesc, dar nu veţi avea cui să le pasaţi. Sfaturile colegilor, chiar dacă sunt binevoitoare, nu sunt inspirate, aşa că nu vă grăbiţi să le puneţi în practică. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice, doar de dragul schimbării.

Scorpion

Aţi putea face planuri pentru a pleca într-o călătorie care vă va da ocazia să vă îmbunătăţiţi relaţia cu persoana iubită. Sentimentele dv. vor fi mai puternice, şi acest lucru nu va trece neobservat. La serviciu sunt multe de făcut, dar comoditatea vă împiedică să terminaţi totul în timp util. Cineva vă bârfeşte la şeful dv., dar nu va reuşi să vă facă niciun rău. În această perioadă şansa este de partea dv., aşa că profitaţi de ea în orice împrejurare!

Săgetator

Sunteţi obosit şi, dacă nu vă organizaţi mai bine, nu faceţi decât să vă extenuaţi şi să ajungeţi la capătul puterilor. Învăţaţi să mai spuneţi şi nu, pentru că nu toate sarcinile care vi se aruncă pe umeri acum sunt urgente. Unele pot fi lăsate şi pe săptămâna viitoare, deci daţi prioritate numai celor majore, cu toate că vă e teamă de criticile şefilor. În familie toate merg cum nu se poate mai bine, ceea ce vă va face să vă păstraţi calmul.

Capricorn

Cei din jur vor spune despre dv. că sunteţi cam absent, şi nu sunt departe de adevăr. Parcă nu vă puteţi adapta în mediul în care vă aflaţi, faceţi doar act de prezenţă, dar nimic nu vă cheamă mai aproape de ceilalţi. Nici acasă nu sunteţi mai implicat, nici la serviciu nu comunicaţi mai uşor, deşi vă duceţi la îndeplinire obligaţiile. Aşezaţi-vă, aşadar, pe dv. în prim-plan, şi până la sfârşitul intervalului totul va reveni la normal.

Vărsător

Nu sunteţi mulţumit de roadele muncii, de fapt, felul în care vă privesc ceilalţi, cu un dram de ostilitate şi de spirit critic, vă determină să vă vedeţi şi dv. mai mult defectele decât calităţile. E normal să fiţi trist şi dezamăgit, dar, deocamdată, nu găsiţi forţa interioară pentru a depăşi această pasă negativă. Aţi avea nevoie de o motivaţie care să vă tragă la suprafaţă, dar nu vine. Cel puţin nu în forma pe care o doriţi…

Peşti

Dacă până acum aţi avut unele probleme, acestea par a-şi găsi rezolvarea, sau măcar sunt semen că se vor ameliora. Energia fizică este la cote maxime şi reuşiţi să v-o canalizaţi spre scopurile prioritare. Implicarea în activităţi sociale vă va da ocazia să vă relaxaţi. Din punct de vedere sentimental, situaţia vă avantajează, aşa că nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe plăcute în compania partenerului.