HoroscopBerbec
Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale. O bună parte a timpului liber o veţi dedica partenerului. N-ar fi exclus să produceţi o impresie excelentă asupra unei persoane de sex opus, dar nu este cazul să faceţi schimbări în plan sentimental. Conjunctura astrală vă favorizează în realizarea unei colaborări rentabile pentru toată lumea.
Taur
Dacă doriţi să plecaţi la drum, atenţie, căci vă puteţi confrunta cu situaţii oarecum neaşteptate. În plan sentimental, lucrurile evoluează bine. Veţi avea parte de ceva surprize, dar, din fericire, vor fi dintre cele plăcute. Dacă o să vă stăpâniţi tendinţa de a vă impune punctele de vedere şi veţi reuşi să daţi dovadă de diplomaţie, îi veţi convinge pe cei din colectiv să vă susţină inițiativele.
Gemeni
Relaţia cu prietenii va fi prioritară pentru dv., căci cei din anturajul apropiat vă vor susţine iniţiativele. De asemenea, veţi veni în contact cu multă lume, ceea ce va fi în avantajul dv., mai ales că toţi vă vor aprecia calităţile intelectuale. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, veţi afla o veste dintre cele mai plăcute. La serviciu, e posibil să primiţi o recompensă, semn că şi şefii vă apreciază.
Rac
Conjunctura astrală vă avantajează într-o oarecare măsură. Se pare că aveţi şansa de a câştiga o sumă de bani. Veţi reuşi o tranzacţie care vă va aduce o satisfacţie nesperată. Dacă aveţi ceva de finalizat, nu încercaţi să faceţi lucrurile de unul singur, chiar dacă eficienţa dv. intelectuală este maximă, deoarece rezultatele nu vor fi cele scontate. Se pare că nu sunteţi mulţumit de nimic şi vă enervaţi din orice.
Leu
Vi se vor face tot felul de propuneri interesante, dar persoana de la care vin nu vă prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că şi colegii vă privesc cu reticenţă. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare. În plan sentimental, trăirile dv. sunt deosebit de profunde.
Fecioară
Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie foarte bună. Pentru că şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care înainte le-aţi tratat cu indiferenţă. O mai veche cunoştinţă vă va face tot felul de propuneri, care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. În plan sentimental, totul decurge aproape perfect.
Balanţă
Dorinţa de a acţiona decisiv este mare, dar traversaţi o perioadă în care nu este indicat să vă asumaţi niciun fel de riscuri. Conjunctura astrală se anunţă favorabilă, în ciuda faptului că nu reuşiţi decât cu mare greutate să vă relaxaţi. Sunteţi în continuare dornic să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse, dar vă lipsesc răbdarea şi perseverenţa pentru a le şi finaliza.
Scorpion
Unele dintre nemulţumirile cu care v-aţi confruntat până acum în cămin se vor rezolva, ceea ce va face ca atmosfera în familie să fie mai relaxată. Şi în plan social veţi avea parte de realizări, chiar dacă nu la nivelul aşteptărilor. În ceea ce priveşte colaborările, acestea par să vă avantajeze, dar va trebui să daţi dovadă de multă răbdare, căci rezultatele nu se vor vedea atât de repede pe cât vă doriţi.
Săgetător
Veţi avea parte de o perioadă bună în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut împreună de mai mult timp ar putea fi puse în practică. N-ar fi exclus să fie nevoie să faceţi câteva drumuri pentru a rezolva nişte probleme profesionale, ceea ce nu vă va conveni, dar nici nu veţi avea ce face. În week-end vă aşteaptă o surpriză plăcută.
Capricorn
Sunteţi oarecum nemulţumit de situaţia financiară, dar lucrurile se vor rezolva mai repede decât credeţi, aşa că nu este cazul să intraţi în panică. La serviciu, în tot ce doriţi să întreprindeţi, va trebui să arătaţi conştiinciozitate, altfel nu veţi reuşi mare lucru. Activităţile extraprofesionale vă vor ocupa mai mult timp decât aţi preconizat. Comunicarea cu partenerul va fi importantă în această perioadă.
Vărsător
Calităţile cu care sunteţi înzestrat vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această perioadă destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea. S-ar putea ca un prieten să vă ceară ajutorul într-o problemă delicată.
Peşti
De energie fizică oricum nu duceţi lipsă, dar ar fi de dorit să v-o consumaţi într-un mod mai eficient. Pentru a obţine rezultate mai bune la serviciu, aţi putea cere sfatul unui coleg cu mai multă experienţă. În timpul liber ar fi bine să vă ocupaţi de chestiunile domestice, căci aţi rămas mult în urmă la acest capitol. Partenerul de viaţă ar putea avea un câştig oarecum neaşteptat, de care vă veţi bucura împreună.