Horoscop


Berbec

Săptămâna se anunţă încărcată, căci veţi avea mult de lucru, iar rezolvările pe care le veţi găsi nu se vor dovedi tocmai inspirate. Colaborările v-ar putea ridica şi ele ceva probleme şi, dacă nu veţi acţiona cu diplomaţie, puteţi avea parte de ceva încurcături. De asemenea, este foarte posibil să finalizaţi o activitate pe care aţi început-o de mai mult timp.  

Taur

Din punct de vedere mental, sunteţi deosebit de eficient. Reuşiţi să vă concentraţi cu uşurinţă şi nu veţi întâmpina niciun obstacol dacă veţi dori să vă puneţi ideile în practică. Dacă aveţi probleme legate de viaţa sentimentală, în această perioadă ele s-ar putea acutiza. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan, altfel aţi putea avea parte de unele neplăceri la locul de muncă.

Gemeni

Entuziasmul sentimental va creşte semnificativ în această perioadă. Timpul liber petrecut în compania persoanei iubite vă va da ocazia să vă consolidaţi relaţia cu aceasta. Veţi cheltui ceva bani împreună, dar acest lucru nu are de ce să vă deranjeze. Profitaţi de şansa din această săptămână şi demaraţi o colaborare pe termen lung.

Rac

Ar trebui să vă concentraţi asupra unor activităţi la care aţi cam rămas în urmă. Totuşi, în ansamblu, situaţia vă favorizează, aşa că nu este cazul să vă faceţi probleme. Neînţelegerile pe care le-aţi avut cu partenerul de viaţă s-ar putea ameliora, cu condiţia să daţi dovadă de mai multă înţelegere. Activităţile intelectuale vă dau ocazia să vă puneţi în evidenţă inteligenţa şi intuiţia.

Leu

Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi nimic. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi, mai ales, să nu daţi curs impulsivităţii verbale. Partenerul de viaţă vă sprijină, iar un prieten este dispus chiar să vă ajute financiar la nevoie.

Fecioară

Vi se vor aduce la cunoştinţă tot felul de propuneri interesante, dar persoana care vi le face nu vă prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Orice discuţie în contradictoriu poate avea urmări neplăcute. În plan sentimental, trăirile dv. sunt deosebit de profunde în această perioadă.

Balanţă

Nu tot ce v-aţi propus pentru această săptămână va putea fi pus în practică, dar până la urmă lucrurile se vor aranja într-un mod care să vă avantajeze. Cineva vă va face o surpriză plăcută. Interesul pentru relaţia cu prietenii şi pentru activităţile sociale se va accentua. Veţi primi o propunere de colaborare interesantă, în privinţa căreia nu aveţi niciun motiv să fiţi suspicios.

Scorpion

Interesul pentru chestiunile sentimentale se va accentua considerabil, iar iniţiativele din acest domeniu se vor bucura de succes. Nu este exclus să existe unele divergenţe de păreri între dv. şi partener, generate de proiectele comune. Veţi reuşi, însă, să ajungeţi la un compromis care să mulţumească pe toată lumea. Este posibil să primiţi sprijinul rudelor pentru a finaliza o activitate.

Săgetător

Pe plan profesional, calităţile dv. vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună şefilor. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care le vor susţine fără rezerve. În cămin sunt multe de făcut, aşa că e timpul să luaţi în sfârşit taurul de coarne. Persoana iubită vă sprijină necondiţionat pe toate planurile.

Capricorn

În această perioadă, doriţi să faceţi foarte multe, dar, contrar obiceiului, ideile vă sunt cam împrăştiate şi aţi putea greşi cu uşurinţă. Relaţia cu partenerul de viaţă, dar şi cu colaboratorii, va fi tensionată şi ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Sunteţi în faţa unei schimbări de direcţie, dar nu sunteţi foarte sigur încotro trebuie să mergeţi.

Vărsător

În această perioadă veţi face cheltuieli peste aşteptări în compania persoanei iubite. Contactul cu colaboratorii vă va favoriza din toate punctele de vedere. Aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă. Oricum, vor începe să se întrevadă, în sfârşit, soluţii de rezolvare a unor probleme financiare. O activitate începută de mai mult timp va fi finalizată.

Peşti

Capacităţile mentale vor atinge un maxim, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la cele mai dificile probleme. La serviciu doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ şi acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii. Şefii vă vor aprecia propunerile şi puterea de muncă, şi n-ar fi exclus să mai apeleze şi altă dată la sugestiile dv. S-ar putea să aveţi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă.