Horoscop


Berbec

În plan afectiv, nu aveţi de ce vă plânge, deşi entuziasmul sentimental este sub nivelul obişnuit. Veţi fi tentat să vă implicaţi în activităţi pe care nu veţi dori să i le dezvăluiţi partenerului, dar în acest caz nu faceţi decât să vă complicaţi singur existenţa. Ar fi bine ca, înainte de a lua o decizie, să cereţi sfatul persoanei iubite, măcar formal. Doriţi să vă afirmaţi şi faceţi eforturi mari la serviciu.

Taur

Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în speculaţii, deoarece este posibil să aveţi parte de tot felul de încurcături. De asemenea, fiţi cu mare băgare de seamă, căci există o persoană care încearcă să vă pună beţe-n roate. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul lor în orice situaţie. Nu este cazul să vă asumaţi riscuri, mai ales financiare.

 Gemeni

Pe acasă sunt multe de făcut, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile în această direcţie. Energia îndreptată spre rezolvarea chestiunilor de serviciu se va dovedi eficientă. O problemă de familie vă obligă să faceţi mai multe drumuri. Deşi întâmpinaţi unele dificultăţi, vă descurcaţi foarte bine. Aveţi o săptămână bună la capitolul comunicare şi puteţi merge liniştit la diferite tratative sau la întâlniri cu persoane importante.

Rac

Vă frământă problemele cu care vă confruntaţi, dar acestea nu sunt atât de grave cum vi se par. Încercaţi să luaţi lucrurile mai uşor şi veţi vedea că va fi bine pentru toată lumea. O surpriză plăcută vă va ajuta să vedeţi viaţa în culori mai vesele. Nu prea veţi reuşi să faceţi ceea ce v-aţi propus, dar până la urmă se poate spune că tot răul este spre bine.

Leu

Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, este posibil ca partenerul să se confrunte cu situaţii dificile, ceea ce vă va afecta şi pe dv. N-ar fi exclus nici să fiţi nevoit să plecaţi la un drum de pe urma căruia să obţineţi beneficii. Vă implicaţi în tot felul de activităţi, căci forma fizică vă permite. Ţineţi cont, totuşi, că sunteţi mai sensibil în această perioadă, şi nu exageraţi.    

Fecioară

Aţi putea face unele mici schimbări în cămin, ceea ce vă va îmbunătăţi starea de spirit. Interesul pentru chestiunile financiare va fi peste nivelul obişnuit în această perioadă. Veţi avea ocazia să faceţi o investiţie sau să semnaţi actele pentru o colaborare pe care o aveaţi în plan de ceva vreme. Ar fi bine să acordaţi mai mult timp partenerului de viaţă, care s-ar putea simţi neglijat.  

Balanţă

În această perioadă veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de mult timp. Informaţiile pe care le veţi primi de la aceasta vă vor ajuta să priviţi viaţa într-un mod optimist. Va fi nevoie să faceţi câteva drumuri, pentru a rezolva problemele legate de cămin. Simţul practic vă ajută să fiţi apreciat de şefi şi de colegi, în egală măsură.

Scorpion

Comunicarea cu cei din jur vă face mare plăcere, căci vă ajută să vă relaxaţi după zilele agitate pe care le-aţi avut. Aţi putea face câteva drumuri, ocazie cu care veţi cunoaşte o persoană ce v-ar putea fi de ajutor în viitor. Interesul pentru relaţia de cuplu va creşte simţitor în această perioadă. Aţi putea afla o veste interesantă referitoare la activitatea dv. profesională.

Săgetător

Nemulţumirile pe care le aveţi pot genera discuţii obositoare şi, în plus, sunt exagerate. Ar fi mai simplu pentru toată lumea dacă aţi fi mai înţelegător, mai tolerant. Posibile cheltuieli în compania partenerului. Sunteţi stresat din cauza unor probleme de serviciu. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Nu sunteţi în forma cea mai bună, iar activităţile în care sunteţi implicat vă solicită mai mult decât în mod obişnuit. Intuiţia vă va ajuta să vă descurcaţi cel puţin satisfăcător. Comunicarea cu prietenii nu vă mulţumeşte. Fiţi prudent şi nu acceptaţi orice doar de dragul schimbării. Veţi cheltui o mulţime de bani. Fiţi cu mare băgare de seamă, căci nu e exclus să vă păcălească cineva.

Vărsător

Cheltuielile vor fi peste nivelul aşteptărilor, dar nici câştigurile nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Va trebui să faceţi o mulţime de drumuri pentru rezolvarea unor probleme personale. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăţi. În ultima vreme, aveţi impresia că nu vă reuşeşte nimic şi că toate vă sunt potrivnice. Vă indispune un eşec într-o colaborare care se încheie prost, dar vă veți reveni repede.  

Peşti

Este posibil să câştigaţi o sumă de bani din colaborări, ceea ce vă va ajuta să faceţi faţă cheltuielilor din această perioadă şi chiar să vă satisfaceţi unele capricii. Relaţiile cu prietenii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi mai suspicios decât de obicei. Nu este exclus ca partenerul să aibă probleme de sănătate şi să vă solicite ajutorul, în a doua parte a intervalului.