Horoscop


Berbec

Pretenţiile dv. sunt exagerate şi acest lucru poate genera mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul de viaţă. Dacă doriţi o discuţie lămuritoare, ar trebui să daţi dovadă în primul rând de calm şi stăpânire de sine. Atmosfera la serviciu va fi plăcută, aşa că eforturile pe care le veţi face nu vă vor obosi. Intuiţia v-ar putea ajuta să luaţi o decizie care îşi va demonstra eficienţa în scurt timp. Începeţi o serie de schimbări în cămin.

Taur

În această perioadă dispuneţi de multă energie fizică, pe care v-o puteţi distribui spre domenii dintre cele mai diverse. Sunteţi foarte interesat de tot ce se întâmplă la serviciu, dar nu reuşiţi să vă concentraţi la tot ce aveţi de făcut. Ar fi bine dacă aţi apela la sprijinul celor apropiaţi, măcar pentru a vă sfătui asupra deciziilor pe care urmează să le luaţi. Puteţi să vă faceţi liniştit planuri de viitor.

Gemeni

Sunteţi foarte bine-dispus şi aveţi ocazia să luaţi o decizie importantă cu privire la problemele financiare ale familiei. Puteţi aborda teme serioase şi reuşiţi să terminaţi lucrări începute cu mult timp în urmă. Este o perioadă favorabilă comunicării cu persoanele mai în vârstă. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte, în interes de serviciu, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.

Rac

Situaţiile prin care aţi trecut în ultimele zile v-au adus la limita răbdării. Va trebui să luaţi unele decizii şi, chiar dacă nu vor fi dintre cele importante, nu vă va fi uşor. Nu trebuie să vă aşteptaţi la sprijinul superiorilor ierarhici, ci încercaţi să faceţi totul de unul singur şi, până la urmă, veţi reuşi să vă remarcaţi. În anturajul apropiat vor fi tot felul de neînţelegeri şi ar fi bine să nu vă implicaţi în dispute.

Leu

Comunicarea cu cei din jur va evolua cât se poate de bine, acest lucru permiţându-vă să găsiţi persoane dornice să vă sprijine. În ceea ce priveşte chestiunile legate de serviciu, aţi putea să vă implicaţi în rezolvarea unei lucrări mai deosebite. Din punct de vedere sentimental, situaţia generală se îmbunătăţeşte. N-ar fi exclus să aveţi ocazia de a vă implica într-un proiect care se va dovedi rentabil.

Fecioară       

Chiar dacă vi se pare că numai dv. aveţi dreptate, nu trebuie să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu superiorii ierarhici. Proiectele pot fi puse în practică oricum, aşa că o atitudine mai cerebrală nu ar face decât să vă ajute. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale în care sunteţi implicat. Partenerul de viaţă este de acord cu iniţiativele dv.

Balanţă

În general, activităţile sociale vă vor face bine, căci vă vor permite să depăşiţi mai uşor agitaţia cotidiană, ce pare a nu se mai termina. Veţi avea o discuţie cu un prieten apropiat, în urma căreia vor apărea câteva semne de întrebare. Aveţi nevoie de timp pentru a vă pune gândurile în ordine. Spre sfârşitul intervalului, e posibil să deveniți irascibil, riscând să stricaţi relaţiile cu colaboratorii.

Scorpion

Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că n-ar fi rău să vă rezervaţi mai mult timp pentru odihnă. Acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii. Răbdarea şi perseverenţa se cer a fi puse pe primul plan, căci proiectele pe care vi le-aţi făcut nu prea au sorţi de izbândă. Nu aveţi însă niciun motiv să vă impacientaţi, căci aveţi timp suficient la dispoziţie.

Săgetător

            E posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar traversaţi o perioadă în care prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce faceţi. Informaţiile care vă vor parveni vă vor entuziasma. Nu vă lăsaţi copleşit de bucurie până când nu aveţi certitudinea că toate datele sunt corecte. N-ar fi exclus să încerce cineva să vă păcălească, dar, cu abilităţile dv., nu va avea nicio şansă.

Capricorn

Dorinţa de a acţiona decisiv este mare, dar traversaţi o perioadă în care nu este indicat să vă asumaţi niciun fel de riscuri. Conjunctura astrală se anunţă favorabilă, în ciuda faptului că nu reuşiţi decât cu mare greutate să vă relaxaţi. În plus, această perioadă vă va aduce unele mici câştiguri suplimentare. La serviciu, cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să țineți cont de ea fără a o verifica.

Vărsător

S-ar putea să aveţi o perioadă tensionată din cauza divergenţelor cu partenerul de viaţă. Arătaţi-i persoanei iubite mai multă afecţiune şi nu puneţi problemele profesionale pe primul loc. Ar fi bine să amânaţi deciziile importante, pentru că este posibil să fiţi confuz şi să nu vă puteţi concentra. Încercaţi să înţelegeţi problemele celor din jur, care aşteaptă de la dv. mai mult decât le oferiţi.

Peşti

Nu vă puteţi respecta programul, aşa că este indicat să nu vă faceţi un plan strict. Sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Ar trebui să vă temperaţi, pentru a nu crea neplăceri în colectiv. Doriţi să faceţi schimbări în casă, dar sunteţi înţeles greşit şi se poate ajunge la divergenţe majore cu partenerul de viaţă. Apelaţi la calmul care vă caracterizează, pentru a clarifica situaţia.