Horoscop


Berbec
Puteţi să vă puneţi în practică planurile de ascensiune socială. De asemenea, sunt favorizate şi relaţiile cu colaboratorii. Vă recomandăm să profitaţi din plin de această perioadă, dar să nu forţaţi nota. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune, dar trebuie să aveţi mai mult tact. S-ar putea să fiţi mult mai sensibil şi să nu vă simţiţi în formă.
Taur
Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită şi aveţi şanse mari pe plan social şi sentimental. Este o săptămână favorabilă contactelor cu persoane importante şi comunicării. Deciziile pe care le luaţi în privinţa relaţiilor parteneriale sunt corecte şi vă vor aduce satisfacţii. Ar trebui să nu mai faceţi atâta efort, pentru că trebuie să vă mai şi odihniţi.    
Gemeni
Sunteţi foarte bine-dispus şi aveţi ocazia să luaţi o decizie importantă cu privire la problemele financiare ale familiei. Puteţi aborda teme serioase şi reuşiţi să terminaţi lucrări începute cu mult timp în urmă. Este o perioadă favorabilă comunicării cu persoanele mai în vârstă. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte, în interes de serviciu, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.
Rac
Aveţi idei excelente şi sunteţi hotărât să le puneţi în aplicare. Aveţi ocazia să demaraţi o activitate nouă. Capacitatea de comunicare vă ajută să vă faceţi noi prieteni printre persoane importante. Puteţi să vă ocupaţi de problemele casei. Nu luaţi decizii de unul singur! Starea de confuzie şi simţul practic scăzut vă pot conduce la eşecuri în plan financiar.
Leu
Luaţi decizii inspirate, care vă asigură reuşita pe plan social şi succesul în relaţiile sentimentale. Aveţi idei bune, care vă vor schimba viitorul. În week-end, mergeţi într-o vizită la prieteni. Vă recomandăm să nu neglijaţi odihna. Toată perioada sunteţi plin de energie şi aveţi succes în plan sentimental. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite din cauza entuziasmului.
Fecioară
Vă hotărâţi să faceţi nişte drumuri, pentru a rezolva o problemă a partenerului de viaţă. Puteţi să vă ocupaţi de probleme financiare, dar ar fi indicat să evitaţi speculaţiile. Dacă aveţi de luat decizii importante, vă puteţi baza pe intuiţie. La sfârşitul intervalului, vă loviţi de o problemă sentimentală care aţi crezut că s-a rezolvat de la sine, dar care revine în actualitate.   
Balanţă
Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară. La serviciu vă puteţi ocupa de mai multe sarcini şi aveţi ambiţia să terminaţi lucrări mai vechi. Este o perioadă favorabilă comunicării cu cei tineri din familie. Ar fi bine însă să nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le puteţi respecta. Aveţi tendinţa să vă lăsaţi dominat de sentimente şi să deveniţi melancolic.
Scorpion
Intenţionaţi să faceţi o ieşire cu prietenii, dar ar fi bine să nu uitaţi că aveţi şi treabă acasă. Sunteţi inspirat şi rezolvaţi probleme dificile. N-ar strica, totuşi, să ţineţi seama de sfaturile partenerului de viaţă. O rudă apropiată vă cere ajutorul într-o problemă de sănătate. Sunteţi stresat de ritmul intens de muncă, deveniţi irascibil şi aveţi tendinţa să vă certaţi chiar şi cu cei dragi.  
Săgetător
Aveţi idei originale, cu care partenerul de viaţă este de acord. Ar trebui să profitaţi de şansele care se ivesc în această săptămână. Aveţi spor la treabă şi sunteţi hotărât să nu lăsaţi nimic neterminat. S-ar putea să aveţi mici probleme financiare, dar vă ajută un prieten. Dacă doriţi să intraţi într-o colaborare, ascultaţi sfaturile unei persoane apropiate, de încredere.
Capricorn
Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă de viaţă, care vă împărtăşeşte câteva dintre secretele sale. Sunteţi puţin confuz, ceea ce ar putea să vă afecteze atât relaţiile sociale, cât şi pe cele sentimentale. Nu începeţi activităţi noi în această perioadă, chiar dacă primiţi propuneri tentante. Relaţiile cu colegii sunt foarte bune şi ar fi bines ă profitaţi de această conjunctură familială.

Vărsător
S-ar putea să aveţi o perioadă tensionată din cauza divergenţelor cu partenerul de viaţă. Arătaţi-i persoanei iubite mai multă afecţiune şi nu puneţi problemele profesionale pe primul loc. Ar fi bine să amânaţi deciziile importante, pentru că este posibil să fiţi confuz şi să nu vă puteţi concentra. Încercaţi să înţelegeţi problemele celor din jur, care aşteaptă de la dv. mai mult decât le oferiţi.
Peşti
Nu vă puteţi respecta programul, aşa că este indicat să nu vă faceţi un plan strict. Sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Ar trebui să vă temperaţi, pentru a nu crea neplăceri în colectiv. Doriţi să faceţi schimbări în casă, dar sunteţi înţeles greşit şi se poate ajunge la divergenţe majore. Apelaţi la calmul ce vă caracterizează, pentru a clarifica situaţia.