Horoscop


Berbec

Sunteţi animat de trăiri intense, care v-ar putea aduce bucurii pe plan sentimental. Acordaţi o mare importanţă aparenţelor în societate, prestigiului, semnelor exterioare ale bunăstării. Vă descurcaţi bine în mediul social în care vă învârtiţi. Dacă vi se ivesc oportunităţi de a duce o activitate profesională paralelă cu ocupaţia dv. actuală, ar fi bine să profitaţi de această şansă.

Taur

Cereţi ca membrii familiei să vă ajute în treburile zilnice, însă este posibil să-i fi descurajat, criticându-i. Încercaţi să le acordaţi mai multă încredere. Vorbiţi cu multă lume, mergeţi la întâlniri, bateţi la uşile potrivite şi primiţi ceea ce vreţi. Dacă partenerul vă cheamă să discutaţi, se prea poate să aibă nevoie să-l ascultaţi, pentru că sprijinul moral şi simpla dv. prezenţă îi fac bine.

Gemeni

Este o săptămână favorabilă pentru cariera dv. profesională. În plan financiar, situaţia nu este tocmai roz, de aceea, chiar dacă acum dispuneţi de suficiente resurse băneşti, cel mai bine este să reduceţi puţin cheltuielile. Dacă aţi avut mici neînţelegeri cu partenerul, ele se clarifică în această perioadă. Dacă duceţi o viaţă sedentară, trebuie neapărat să începeţi să faceţi mişcare.

Rac

Vă bucuraţi de un climat plin de înţelegere şi bunăvoinţă şi aveţi ocazia să vă îmbunătăţiţi relaţiile cu prietenii, să vă expuneţi ideile şi să vă valorificaţi punctele de vedere. Faceţi ordine în bugetul familiei şi evitaţi cheltuielile mari. Încercaţi să găsiţi o modalitate prin care să vă apropiaţi mai mult de persoana iubită. Imaginaţia este la cote maxime în week-end.

Leu

Capacitatea dv. de concentrare va atinge un maxim, iar deciziile pe care le veţi lua în aceste zile îşi vor demonstra în scurtă vreme eficienţa. Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi, şi acest lucru vă va da un plus de încredere. Colaborările se vor dovedi avantajoase, în sensul că au bătaie lungă în timp. Păstraţi-vă totuşi câteva ore şi pentru activităţi recreative.

Fecioară

Chestiunile profesionale vor fi prioritare pentru dv., căci este posibil să aibă loc schimbări în cadrul instituţiei sau firmei la care lucraţi. N-ar fi exclus nici să vi se repartizeze noi responsabilităţi, semn că superiorii vă apreciază eforturile. Nu este un moment favorabil pentru a discuta chestiuni financiare. În week-end veţi avea parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite.

Balanţă

Situaţia financiară va înregistra o îmbunătăţire, ceea ce vă va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se vor îndrepta în mod special interesul şi energia dv. Momentele petrecute în compania celor apropiaţi vă vor remonta. Dacă veţi face prea multe reproşuri persoanei iubite, în week-end riscaţi o deteriorare a relaţiei cu aceasta, deci lăsaţi lucrurile aşa cum sunt.

Scorpion

În plan profesional veţi avea mici realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile partenerului se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. Veţi avea de făcut faţă şi unor activităţi de rutină, care vă vor plictisi, dar nu aveţi nicio şansă să le ocoliţi. Profitaţi de conjunctura favorabilă pentru a vă consolida relaţia de cuplu.

Săgetator

Primiţi un sfat care se va dovedi salvator, la momentul cel mai potrivit pentru a lua o decizie sau pentru a aduce la normal o stare de lucruri un pic dezechilibrată. Aţi găsit persoana potrivită care poate interveni în treburile dv. şi, de acum încolo, o veţi trata cu mai multă atenţie. Banii nu vă lipsesc în această perioadă, aşa încât puteţi să vă satisfaceţi orice moft.

Capricorn

La serviciu vă aşteaptă o perioadă destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţiile cu colegii, mai ales din cauza invidiei că şefii vă apreciază munca. Chiar dacă nu vă simţiţi în forma dv. cea mai bună, acordaţi ceva mai mult timp mişcării. Nu vorbiţi oricui despre planurile dv., pentru că nu toţi cei care vă înconjoară sunt demni de încredere.

Vărsător

Aţi aşteptat mult un răspuns care tot întârzia să apară, încât aproape că aţi renunţat la orice speranţă că se mai poate întâmpla ceva bun. Răbdarea dv. va fi răsplătită, pentru că în final primiţi vestea mult-dorită, aşa că totul revine la normal. La serviciu veţi avea o mică realizare, fiind posibil să faceţi o bună impresie şefilor, care vă va oferi sprijinul de care aveţi nevoie în carieră.

Peşti

Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Chestiunile cu care vă veţi confrunta acasă nu vă vor permite să daţi randament la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atât cât veţi avea nevoie, dacă le solicitaţi ajutorul. Din punct de vedere financiar, însă, totul este în regulă.