Horoscop


Berbec

Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează cel puţin mulţumitor. Implicarea în relaţia de cuplu este din ce în ce mai profundă, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Profitaţi de timpul liber pentru a finaliza o activitate pe care o amânaţi de mai multă vreme. Sunteţi foarte ocupat, dar, graţie imaginaţiei şi ingeniozităţii de care daţi dovadă, reuşiţi să realizaţi tot ce v-aţi propus.

Taur

Chestiunile sentimentale vor fi deosebit de importante în această perioadă. Relaţia cu persoanele de sex opus se va îmbunătăţi şi vă veţi bucura de aprecierea acestora. Profitaţi de această conjunctură pentru a vă consolida şi relaţia cu persoana iubită. Veţi primi o ofertă cel puţin interesantă de colaborare, dar, înainte de a o accepta, gândiţi-vă şi la cheltuielile pe care le implică.  

Gemeni

Este foarte posibil să fie nevoie să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat finalizate. Programul pentru această săptămână va fi plin şi nu veţi putea lăsa nimic pe planul al doilea. Chiar dacă energia fizică nu vă lipseşte, n-ar fi rău să vă păstraţi ceva mai mult timp şi pentru odihnă. N-ar fi exclus să apară manifestări de gelozie ale partenerului, care vor tensiona relaţia cu el.

Rac

Dovediţi o mare robusteţe fizică, lucru ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi. În plus, optimismul de care daţi dovadă va avea efecte pozitive asupra stării generale. Din punct de vedere mental, sunteţi cam împrăştiat. Nu este o perioadă bună pentru a începe o activitate extraprofesională. Dacă doriţi să faceţi mici schimbări în apartament, conjunctura astrală vă avantajează.

Leu

Nu vă simţiţi prea în largul dv. şi aveţi tendinţa de a face reproşuri partenerului. Cel mai bine ar fi să dovediţi mai multă înţelegere faţă de acesta. Spre sfârşitul intervalului, aţi putea afla o veste care vă va face mai optimist. N-ar fi exclus nici ca în această perioadă să apară un mic accident casnic. Daţi dovadă de sensibilitate şi vă simţiţi foarte bine în compania prietenilor.

Fecioară

Proiectele pentru timpul liber făcute în compania partenerului vor înregistra unele modificări, ceea ce ar putea genera discuţii în contradictoriu. Este posibil să aveţi parte de un câştig material. Nu este un moment favorabil pentru a decide ce veţi face cu banii. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, fiţi atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată.

Balanţă

Nu este exclus ca un prieten” să aibă o intervenţie ce ar putea genera neînţelegeri în relaţia cu persoana iubită. Veţi avea posibilitatea să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse, fără să vă simţiţi prea obosit. Nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi orice activitate profesională. Evitaţi riscurile, pentru că s-ar putea să nu procedaţi corect în relaţiile cu prietenii apropiaţi.

Scorpion

Sunteţi irascibil şi gata în orice moment să vă ieşiţi din fire. Evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, care, mai mult ca sigur, vă va conduce pe căi greşite. Răbdare şi înţelegere sunt cuvintele-cheie pentru această perioadă. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece puteţi avea neplăceri. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare care vă va consolida bugetul.

Săgetător

Ar trebui să vă faceţi cu atenţie programul pentru această săptămână şi să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales din punct de vedere fizic. Va trebui să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă. Ar fi bine să nu promiteţi nimic, dacă nu sunteţi sigur că puteţi să vă ţineţi de cuvânt. Unul dintre prieteni vă va aduce la cunoştinţă o informaţie interesantă.

Capricorn

Dacă până acum aţi avut unele probleme, acestea par a-şi găsi rezolvarea sau măcar se vor ameliora. Energia fizică nu este foarte mare, dar reuşiţi să v-o canalizaţi spre scopurile prioritare. Implicarea în activităţi sociale vă va da ocazia să vă relaxaţi. Din punct de vedere sentimental, situaţia vă avantajează, aşa că nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe plăcute în compania partenerului.

Vărsător

Sunteţi cam irascibil şi din acest motiv aţi putea greşi cu uşurinţă în deciziile legate de activităţile în care sunteţi angrenat. Atenţie, căci impulsivitatea vă poate determina să faceţi gesturi pe care ulterior le veţi regreta. Vă veţi bucura de simpatia persoanelor de sex opus cu care veţi intra în contact. Complimentele vă vor face mare plăcere, căci vă vor reechilibra starea afectivă.

Peşti

Vă confruntaţi cu tot felul de situaţii stresante, dar, din fericire, veţi reuşi să găsiţi rezolvări convenabile. Oricum, proiectele dv. pot fi puse în practică. În cazul în care doriţi să semnaţi un contract, să obţineţi o aprobare, şansa vă va surâde. Ar fi bine să încercaţi să fiţi mai ponderat în manifestări şi, mai ales, evitaţi să vă exprimaţi nemulţumirile. Sunteţi mai sensibil decât de obicei.