Horoscop


Berbec

Persoana iubită vă face o propunere interesantă de petrecere a timpului liber. Chiar dacă nu vă tentează, ar fi bine să o acceptaţi, căci ar putea reprezenta o bună ocazie de a cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real sprijin în viitorul apropiat. Aşa deci, nu mai staţi pe gânduri şi nu lăsaţi oportunităţile nefolosite. Ceva mai multă atenţie va trebui să acordaţi sănătăţii.

Taur

Veţi face o investiţie în cămin, ceea ce va entuziasma întreaga familie. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. O veste bună vă va face să uitaţi de toate relele. Veţi primi nişte informaţii interesante, pe care însă nu este cazul să le folosiţi înainte de a le verifica amănunţit.

Gemeni

Capacitatea de a lua decizii este maximă. Totuşi, nu ar fi indicat să o folosiţi în domeniul tranzacţiilor financiare. Aţi putea însă să vă ocupaţi de relaţiile cu prietenii, cu condiţia să nu fiţi prea insistent sau poate prea indiscret. Veţi avea de semnat acte sau orice alt fel de documente oficiale; mare atenţie, să nu faceţi vreo greşeală. În week-end, mergeţi împreună cu partenerul într-o vizită.

Rac

Fără să vi se fi întâmplat nimic rău, sunteţi cam pesimist. Finalizările pe care le aşteptaţi întârzie să apară, iar ritmul în care trebuie să munciţi vă dă toate planurile peste cap. Încercaţi o ieşire în societate; vă va face bine să vedeţi că alţii au probleme mai mari. Din punct de vedere sentimental, veţi avea o mică surpriză, plăcută. Sunteţi ambiţios şi decis să finalizaţi tot ce aţi început.

Leu

Aveţi de dat nişte bani şi ar fi bine să nu mai amânaţi. Nu este momentul să vă lansaţi în noi activităţi; ar fi bine dacă v-aţi ocupa mai mult de cele pe care le-aţi abandonat în trecut. Vă sfătuim să evitaţi excesele alimentare, pentru că sunteţi predispus la probleme digestive. În această perioadă puteţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche.

Fecioară

Vă aşteaptă o săptămână destul de bună, căci orice veţi încerca veţi reuşi să rezolvaţi. Ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctul de vedere, căci nu veţi reuşi altceva decât să deterioraţi relaţiile cu cei din jur. O plimbare cu persoana iubită v-ar ajuta să uitaţi aceste mici neplăceri. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea căpăta contururi reale.   

Balanţă

Cineva aşteaptă veşti de la dv. şi este nemulţumit de întârziere. Un prieten vă va da nişte informaţii care vă convin; nu este însă oportun să le folosiţi acum. Succesul pe care vi-l doriţi este condiţionat de răbdare şi perseverenţă. Dialogul cu cei apropiaţi nu va avea rezultatele aşteptate, prin urmare ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, cel puţin deocamdată.

Scorpion

Nu vă puteţi plânge de lipsă de energie, dar aveţi tendinţa să vă implicaţi în prea multe activităţi şi nu mai reuşiţi să le şi finalizaţi. Unele dintre problemele cu care vă confruntaţi vi se par greu de depăşit, ceea ce vă face mai pesimist. Câteva ore de odihnă vă vor ajuta să vă puneţi pe picioare. În colectiv nu reuşiţi să vă manifestaţi şi acest lucru vă nemulţumeşte.

Săgetător

Ar fi bine să faceţi o schimbare de program, căci nu aveţi nicio şansă să finalizaţi ceea ce v-aţi propus. Lucrurile vă ies destul de greu, mai ales la serviciu, aşa că cel mai bine ar fi să vă ocupaţi de chestiunile de rutină. În familie se vor discuta proiecte de interes comun, la care veţi avea un cuvânt greu de spus. Un prieten vă va aduce la cunoştinţă o informaţie interesantă.

Capricorn

Sunteţi cam prost dispus şi asta vă împiedică să faceţi tot ce v-aţi dori. Nu trebuie să vă impacientaţi. În definitiv, o zi de odihnă este binevenită, chiar şi pentru un om cu posibilităţile dv. Sunteţi tentat să cheltuiţi prea mult în interes personal. Partenerul vă dă o veste care vă determină să vă schimbaţi programul. E posibil să apară mici probleme de sănătate.

Vărsător

Sunteţi neatent şi riscaţi să faceţi o greşeală care v-ar putea costa mult în viitorul apropiat. Din fericire, unul dintre prieteni este de partea dv. şi vă dă o mână de ajutor. Partenerul de viaţă va avea o realizare materială, de care va profita întreaga familie. Vi se vor face tot felul de propuneri interesante, dar persoana care le face nu vă prea trezeşte încrederea.

Peşti

O persoană încearcă să vă facă greutăţi, ţesând tot felul de intrigi în jurul dv. Inspiraţia de care daţi dovadă vă va ajuta să-l contracaraţi. Dacă simţiţi nevoia să staţi de vorbă cu cineva, apelaţi cu încredere la vechii prieteni. Cineva din anturajul apropiat vă va face o propunere interesantă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. În plan sentimental, trăirile dv. sunt deosebit de profunde.