Horoscop


Berbec

Nu vă lăsaţi influenţat de nemulţumirile persoanei iubite în luarea deciziilor. Energia şi iniţiativa vor fi la nivel maxim. Şi din punct de vedere mental funcţionaţi la limita superioară. Ar fi bine, totuşi, să nu vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc. Vi se vor repartiza noi sarcini de serviciu, care vor demonstra că superiorii ierarhici vă apreciază calităţile.

Taur

În plan profesional veţi avea multe de făcut, iar rezultatele vor fi pe măsura eforturilor. Se pare că superiorii ierarhici vă apreciază iniţiativele, chiar dacă nu întotdeauna se vede acest lucru. Pe cât posibil, evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Relaţia cu partenerul de viaţă nu este nemaipomenită, căci nu reuşiţi să cădeţi de acord asupra mai multor chestiuni.

Gemeni

În familie, se vor dezbate probleme de interes comun şi veţi avea tendinţa să vă impuneţi punctele de vedere. Nu este exclus ca în gospodărie să apară necesitatea unei reparaţii sau achiziţionării unui obiect. Chiar dacă vor mai exista unele nemulţumiri, ar fi bine să vă cenzuraţi spiritul critic, altfel nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune.

Rac

Veţi avea posibilitatea să vă implicaţi în activităţi de tot felul şi nu vă veţi simţi câtuşi de puţin obosit. Situaţia financiară vă va interesa mai mult decât de obicei. Veţi munci pentru a putea face faţă tuturor cheltuielilor şi vor exista şi momente în care veţi fi nemulţumit. În această perioadă veţi avea parte de o mulţime de evenimente, care vor face ca timpul să treacă foarte repede.

Leu

Neatenţia de care daţi dovadă vă poate aduce în situaţia de a avea o discuţie aprinsă cu partenerul. Sfatul unui prieten se va dovedi foarte util, chiar dacă vi se pare un pic fantezist. Veţi avea un dialog cu o persoană cu autoritate şi ar fi bine să ajungeţi la un acord. Treburile gospodăreşti par a nu mai avea sfârşit şi deja simţiţi că nu mai aveţi răbdare.
Fecioară

Faceţi o mulţime de încercări pentru a găsi nişte colaboratori. Reuşiţi să lăsaţi o impresie bună oriunde vă duceţi, aşa că propunerile dv. vor entuziasma pe toată lumea. Chiar dacă energia vă susţine în toate demersurile pe care le aveţi în plan, nu este cazul să faceţi mai mult decât este nevoie. Păstraţi-vă măcar o zi pentru odihnă şi relaxare. Petreceţi mai mult timp alături de partener!

Balanţă

În jur aveţi multe persoane care nu sunt ceea ce par a fi. Alegeţi-vă cu grijă colaboratorii, altfel veţi avea surprize mai puţin plăcute. În cazul în care aveţi nevoie de un împrumut, şansa va fi de partea dv. Nu comentaţi deciziile pe care le iau cei din jur. Revine în actualitate o problemă sentimentală mai veche şi s-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă.

Scorpion

Rezultatele pe care le aşteptaţi întârzie să apară, ceea ce vă nelinişteşte şi vă nemulţumeşte totodată. Nu trebuie să vă faceţi probleme; ideile dv. sunt excelente, dar trebuie să daţi dovadă de mai multă răbdare. Oricum, traversaţi o perioadă bună, în care eforturile dv. sunt recunoscute la toate nivelurile. Puţină mişcare în aer liber vă va face să vă simţiţi alt om.

Săgetător

La serviciu veţi afla o veste care vă va pune pe gânduri, dar în scurt timp se va dovedi a fi o alarmă falsă. Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă relaxaţi, dar şi să vă puneţi în valoare cunoştinţele. Spre sfârşitul perioadei este posibil să aflaţi că una dintre rude are o problemă de sănătate. Nu trebuie să aveţi emoţii, căci lucrurile se vor rezolva în timp scurt.

Capricorn

Energia fizică nu este la nivelul cu care v-aţi obişnuit, dar, totuşi, aveţi suficientă voinţă încât să puteţi duce la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus. La serviciu veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile, dar vă veţi descurca. În cazul în care vi se propune să demaraţi o activitate nouă, nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat. Perseverenţa este necesară în tot ce faceţi.

Vărsător

Veţi putea avea un câştig sau aţi putea primi un cadou de la un prieten. La serviciu vă aşteaptă o perioadă destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii. Chiar dacă nu vă simţiţi în forma cea mai bună, păstraţi-vă ceva mai mult timp pentru mişcare. Nu vorbiţi oricui despre proiectele dv., pentru că nu toţi cei ce vă înconjoară sunt demni de încredere.

Peşti

Aţi putea rezolva una dintre problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce aprecierea superiorilor ierarhici. Atenţie însă la relaţia cu colegii, căci se pare că cineva „vă sapă” cam de mult timp. N-ar fi rău să vă dedicaţi ceva mai mult din timpul liber activităţilor recreative în compania membrilor familiei. Cheltuielile nu vă vor face probleme în această perioadă.