Horoscop


Berbec

Cineva aşteaptă nişte rezultate de la dv. şi este nemulţumit de întârziere. O rudă îndepărtată vă va da nişte informaţii care vă convin; nu este însă oportun să le folosiţi acum. Succesul pe care vi-l doriţi este condiţionat de răbdare şi perseverenţă. Dialogul cu cei apropiaţi nu va avea rezultatele aşteptate, aşa că ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt. Trebuie să aveţi mai multă răbdare cu partenerul.

Taur

Un coleg încearcă să vă facă greutăţi, ţesând tot felul de intrigi. Inspiraţia de care daţi dovadă vă va ajuta să-l contracaraţi. Dacă simţiţi nevoia să staţi de vorbă cu cineva, apelaţi cu încredere la vechii prieteni. Un apropiat vă va face o propunere tentantă privind cariera profesională, dar nu este cazul să vă grăbiţi. Este  posibil să vă angajaţi într-o relaţie sentimentală pe care veţi dori să o ţineţi secretă.

Gemeni

Dacă vreţi să mergeţi într-un concediu, verificaţi cu atenţie toate ofertele. Aveţi de dat nişte bani şi ar fi bine să nu mai amânaţi. Nu este momentul să vă lansaţi în noi activităţi; ar fi bine dacă v-aţi ocupa mai mult de cele pe care le-aţi abandonat în trecut. Un prieten vă va aduce la cunoştinţă o realizare recentă. Cu puţină răbdare veţi avea ocazia să găsiţi persoane care să vă susţină în toate privinţele.

Rac

Sunteţi neatent şi riscaţi să faceţi o greşeală care v-ar putea costa mult în viitorul apropiat. Din fericire, unul dintre prieteni este de partea dv. şi vă dă o mână de ajutor. Persoana iubită va avea o realizare materială de care va profita întreaga familie. N-ar fi exclus nici să cumpăraţi ceva pentru cămin. Sunt şanse să câştigaţi bani din colaborări. Nu uitaţi nici de activităţile gospodăreşti!

Leu

Persoana iubită vă va face o propunere interesantă de petrecere a timpului liber. Chiar dacă nu vă tentează, ar fi bine să o acceptaţi, căci ar putea reprezenta o bună ocazie de a cunoaşte pe cineva care e posibil să vă fie de un real folos în viitorul apropiat. Deci, nu mai staţi pe gânduri şi nu lăsaţi oportunităţile nefolosite. Ceva mai multă atenţie va trebui să acordaţi alimentaţiei.

Fecioară

Fără să vi se fi întâmplat nimic rău, sunteţi mai pesimist. Finalizările pe care le aşteptaţi întârzie să apară, iar ritmul în care trebuie să munciţi acum vă dă toate planurile peste cap. Încercaţi o ieşire în societate după orele de program; vă va face bine să vedeţi că alţii au probleme mai mari decât dv. Din punct de vedere sentimental, veţi avea o mică surpriză plăcută, care vă va lumina week-end-ul.

Balanţă

Energia dv. fizică atinge limita superioară şi reuşiţi să o fructificaţi la maximum. Partenerul de viaţă are unele nemulţumiri, pe care le-aţi putea rezolva favorabil dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea. Unul dintre proiectele pe care le aveţi în plan de mai mult timp ar putea fi pus în practică. Din punct de vedere intelectual, tot ce faceţi se va dovedi eficient.

Scorpion

Situaţia dv. financiară, fără să fie strălucită, pare a se îmbunătăţi în această perioadă. Veţi primi oferte de colaborare de la un prieten sau de la o persoană bine poziţionată social. Nu exageraţi cu încercările de speculaţii, căci nu este sigur că acestea vor avea rezultatele scontate. Iniţiativele dv. se vor bucura de succes, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile.

Săgetator

În această perioadă veţi avea de a face cu persoane pe care nu le-aţi văzut de mult timp. Va fi nevoie de o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, dar acestea nu vă vor obosi. Persoanele care au autoritate asupra dv. vor avea păreri diferite. Nu uitaţi că în urma experienţelor anterioare aţi învăţat să respectaţi aceste diferenţe de opinii.

Capricorn

Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea dv. psihică este excelentă şi asta vă susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi.

Vărsător

Situaţia dv. financiară are toate şansele să se îmbunătăţească în aceste zile. O sumă de bani care vi se datora de mai mult timp ar putea să vă parvină, în mod oarecum neaşteptat. Ocaziile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Veţi primi invitaţii de tot felul şi, oriunde vă veţi duce, veţi face o impresie excelentă persoanelor de sex opus.

Peşti

Pe acasă va fi agitaţie, vă veţi implica în activităţi dintre cele mai diverse, care vă vor stoarce de energie. La locul de muncă aţi putea demara o nouă activitate, care vă va obliga la un efort suplimentar, dar, cum colegii vă vor sprijini, vă veţi descurca fără probleme. Chiar un membru al familiei vă va da o mână de ajutor în rezolvarea chestiunilor legate de serviciu.