Horoscop


Berbec

Vă preocupă în mod special situaţia materială, dar deocamdată nu este cazul să vă faceţi probleme în această direcţie. La serviciu veţi avea de luat decizii sau de făcut faţă unor activităţi intelectuale. Resursele de care dispuneţi nu vă vor face de râs. Farmecul personal vă va da posibilitatea să vă bucuraţi de compania unor persoane de sex opus. Nu vă încredeţi, însă, în orice zâmbet amabil.

Taur

Atmosfera din cămin va fi mai calmă, mai relaxată, în această perioadă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor putea fi puse în practică, ceea ce vă va îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Este posibil să obţineţi unele câştiguri din colaborări, ceea vă va ajuta să vă menţineţi la un nivel rezonabil. Nu sunteţi prea sociabil şi riscaţi să vă izolaţi de cei din jur.

Gemeni

Aveţi energie suficientă pentru a rezolva tot ceea ce v-aţi propus, dar orice exces vă dăunează. Este posibil să apară unele neînţelegeri în relaţia cu superiorii ierarhici. Pe cât posibil, evitaţi să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere. Cel puţin deocamdată, ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci în scurt timp se va rezolva totul de la sine.

Rac

Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dv. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi bine să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, care să vă şi placă. Evitaţi să faceţi cheltuieli pe care nu vi le puteţi permite.

Leu

În plan profesional, aţi putea face unele mici schimbări. Este posibil să vi se repartizeze noi sarcini de serviciu, semn că vă sunt recunoscute calităţile. Iniţiativele vă vor fi apreciate, cu condiţia să nu daţi curs impulsivităţii. Activităţile de divertisment vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi. Este posibil să aveţi mici divergenţe cu partenerul de viaţă. Nu încercaţi să obţineţi bani chiar prin orice mijloace.

Fecioară

Sunteţi dinamic, vioi şi gata să luaţi startul în orice direcţie. În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, cu siguranţă rezultatele vă vor satisface. Dacă aveţi de luat decizii, ideile dv. se vor bucura de aprecierea celor din jur. Comunicarea cu persoana iubită vă va da motive de satisfacţie. S-ar putea să rataţi un obiectiv important şi să deveniţi irascibil.

Balanţă

Nevoia de comunicare cu partenerul va fi mare, dar nu veţi reuşi întotdeauna să ajungeţi la o concluzie comună. La slujbă puteţi avea unele realizări, cu condiţia să nu vă lăsaţi condus de primul impuls. Relaţia cu superiorii ierarhici va fi deosebit de tensionată. Sunt posibile unele succese legate de bani. S-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă, dar până la urmă raţiunea va învinge.

Scorpion

Energia fizică şi mentală de care daţi dovadă vă susţin, permiţându-vă să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. În plan profesional, vor fi multe de făcut. Este posibil să fiţi nevoit să finalizaţi în scurt timp o lucrare dificilă. În această conjunctură, ar fi bine să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să vă relaxaţi.  Aveţi ocazia să intraţi într-o colaborare, dar încercaţi să nu vă grăbiţi.

Săgetător

Vă agitaţi exagerat de mult şi fără niciun rost. Sunteţi nemulţumit de faptul că se mizează prea mult pe prezenţa dv. în gospodărie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu încercaţi să întreprindeţi activităţi deosebite, deoarece sunteţi bulversat şi veţi încurca mult mai rău lucrurile. Aveţi sentimente contradictorii în ceea ce priveşte problemele profesionale.
Capricorn

E posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar traversaţi o perioadă în care prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce faceţi. Informaţiile care vă vor parveni vă vor entuziasma. Nu vă lăsaţi copleşit de bucurie până când nu aveţi certitudinea că toate datele sunt corecte. N-ar fi exclus să încerce cineva să vă păcălească, dar cu dv. nu are nicio şansă.

Vărsător

Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber. N-ar fi exclus să primiţi un cadou neaşteptat de la o cunoştinţă apropiată.

Peşti

Comunicarea cu cei din jur evoluează ceva mai bine, ceea ce vă va permite să aflaţi lucruri interesante, dar şi să vă faceţi noi prieteni. Încercaţi, totuşi, să fiţi atent la ceea ce spuneţi, mai ales în familie, căci riscaţi să faceţi nişte afirmaţii care vor genera discuţii aprinse, obositoare. Dacă demaraţi o nouă activitate, înarmaţi-vă cu răbdare, căci rezultatele se vor vedea în timp.