Horoscop


Berbec

În viaţa dv. sentimentală pot să apară unele schimbări minore, care vă vor stimula însă dorinţa de independenţă şi de aventură. În cazul unei escapade sentimentale, gândiţi-vă cu atenţie şi la consecinţe. Nu acţionaţi aşa cum vă dictează impulsul de moment şi încercaţi să priviţi lucrurile în perspectivă. Relaţia cu superiorii ierarhici nu va evolua chiar aşa cum vă doriţi.

Taur

Deşi nu veţi fi în forma dv. cea mai bună, în plan profesional veţi avea unele reuşite. N-ar fi exclus ca aceste succese să vă aducă o îmbunătăţire a situaţiei materiale. Surplusul de bani va fi lichidat destul de repede, pentru că vă place traiul bun. În ceea ce priveşte investiţiile, fiţi cât se poate de prudent şi nu acceptaţi o ofertă decât dacă o studiaţi mai întâi cu atenţie.

Gemeni

Pentru dv. începe o perioadă dificilă, aşa că, în tot ce faceţi, ar trebui să fiţi prudent şi să vă gândiţi şi la viitor. Perseverenţa şi autocontrolul vor fi absolut necesare în această perioadă, dacă doriţi să realizaţi ceea ce v-aţi propus. Acasă, este posibil să apară necesitatea unor lucrări de mai mare anvergură, pentru care să fie nevoie de cheltuieli suplimentare. Relaţia cu rudele va fi puţin tensionată.

Rac

Chestiunile financiare vă vor da bătăi de cap la începutul intervalului, şi nu numai. În cazul în care sunteţi implicat într-o colaborare, nu este exclus să aveţi o surpriză mai puţin plăcută. De asemenea, aţi putea afla despre o schimbare pe care intenţionează să o facă persoana iubită. Şansa unei realizări socio-profesionale este ceva mai mică în această săptămână.

Leu

Impulsivitatea de care daţi dovadă în această perioadă vă poate aduce serioase neînţelegeri în familie, şi nu numai. În plan financiar, însă, situaţia va fi relaxată. Farmecul personal vă va permite să faceţi o bună impresie persoanelor de sex opus. Vi se vor face tot felul de complimente. Starea dv. generală nu este foarte bună, dar, din fericire, prietenii vă vor fi alături.

Fecioară

În această săptămână va trebui să acordaţi mai multă atenţie sănătăţii. Sunt posibile probleme pe fond nervos. În plan familial, n-ar fi exclus să fie nevoie să reveniţi asupra unei activităţi pe care nu aţi terminat-o la vreme. Tot ce veţi demara acum se va finaliza cu o oarecare întârziere. Dacă aveţi de dus la bun sfârşit un proiect, cu siguranţă rezultatul vă va satisface.

Balanţă

Aţi putea primi o ofertă de colaborare care, cel puţin deocamdată, se va dovedi avantajoasă. Cineva din familie v-ar putea da o mână de ajutor pentru a rezolva mai uşor chestiunile profesionale. Farmecul personal vă va face remarcat şi apreciat de persoanele de sex opus. Aţi putea face o nouă cucerire, dar nu vor lipsi nici ocaziile de a vă consolida relaţia de cuplu.

Scorpion

Din din punct de vedere intelectual, aveţi reacţii prompte, ceea ce vă va fi de un real folos. Va trebui să fiţi foarte atent şi să nu vă implicaţi în activităţi extraprofesionale, deoarece aţi putea avea probleme. N-ar fi exclus ca o cunoştinţă să vă bârfească, însă calităţile dv. vor fi apreciate la justa valoare, iar starea de iritare ce v-a caracterizat în ultimul timp se va diminua.

 

Săgetator

Ar fi bine să vă păstraţi gândurile echilibrate şi să găsiţi puterea de a pune capăt unui conflict mai vechi cu o persoană de sex opus. Acest lucru se poate  să fie benefic în cele din urmă. La locul de muncă, evitaţi orice discuţie în contradictoriu cu superiorii, chiar dacă aveţi dreptate. Simţiţi nevoia de activitate fizică şi, chiar dacă nu e neapărat necesar, hotărâţi să faceţi unele modificări în cămin.

Capricorn

Veţi avea nevoie de puţin timp pentru a reflecta asupra unor schimbări pe care doriţi să le faceţi în viitorul apropiat. Este o perioadă ideală pentru a stabili noi obiective de parcurs. Aveţi nevoie de ceva timp pentru a vă decide cu privire la ceea ce vreţi să faceţi. Emoţional, evitaţi să forţaţi lucrurile, întrucât vă veţi confrunta cu unele divergenţe. Fiţi pregătit să vă modificaţi percepţiile.

Vărsător

Trebuie să renunţaţi la unele activităţi, sau să le amânaţi. Percepţiile vă vor restricţiona unele sarcini, prin urmare nu v-ar strica puţină meditaţie pentru a vă îmbunătăţi starea de spirit. Colaborările se pot dovedi destul de profitabile în această perioadă. În plan profesional, va trebui să faceţi eforturi majore pentru a realiza tot ceea ce v-aţi propus sau vi s-a dat să faceţi.

Peşti

Vă veţi confrunta cu unele provocări, de aceea este bine să rămâneţi ferm cu privire la deciziile pe care le-aţi luat. Este bine să vă amintiţi că starea interioară este cea mai importantă, şi nu percepţia celorlalţi. Spre sfârşitul intervalului, prioritară va fi persoana iubită, pe care o trataţi cu afecţiune. Pot apărea unele divergenţe la locul de muncă, aşa că ar fi bine să vă păstraţi calmul.