Horoscop


Berbec

Mintea vă este împrăştiată şi, chiar dacă ideile dv. sunt excelente, n-ar fi de dorit să vă ocupaţi de lucruri ce necesită o prea mare concentrare. La serviciu puteţi participa cu precădere de activităţile de rutină. În schimb, intuiţia vă va fi de un real folos în deciziile pe care doriţi să le luaţi. Dialogul cu cei din jur vă poate da ocazia să aflaţi lucruri interesante.

Taur

Veţi avea de rezolvat o mulţime de activităţi mărunte. O realizare socială va avea ca urmare o uşoară îmbunătăţire a situaţiei dv. materiale. Nu trebuie să vă faceţi planuri pentru banii pe care i-aţi obţinut în plus, până nu vorbiţi şi cu ceilalţi membri ai familiei. La sfârşitul intervalului este posibil să luaţi o hotărâre în ceea ce priveşte unele chestiuni domestice.

Gemeni

La serviciu, lucrurile evoluează foarte bine, ceea ce vă dă un sentiment de siguranţă, putând chiar să fiţi promovat sau recompensat. N-ar fi exclus să vă implicaţi într-o activitate de colaborare, care vă va aduce şansa unor câştiguri oarecum neaşteptate. Cineva vă va vinde un pont pe care ar fi bine să-l analizaţi pe toate părţile de unul singur. Şi, mai ales, nu vă grăbiţi să îl folosiţi.

Rac

Doriţi să iniţiaţi noi activităţi, fără să ţineţi cont de problemele ce s-ar putea să apară. Colegii vă vor acorda sprijinul de care aveţi nevoie, însă conjunctura astrală nu este propice pentru a vă asuma riscuri. Sentimental, sunteţi tentat să faceţi o recapitulare pesimistă, pe parcursul căreia vă opriţi mai mult asupra eşecurilor, iar aceasta vă poate determina să deveniţi reci faţă de partener.

Leu

Pe parcursul acestei săptămâni, starea dv. generală nu va fi dintre cele mai bune. Nu este exclus să vă confruntaţi cu neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Nu vă încăpăţânaţi să rezolvaţi situaţii dificile; dacă veţi dovedi un pic de răbdare, veţi fi avantajat. La începutul intervalului, persoana iubită v-ar putea face unele reproşuri, dar situaţia va intra în normal în cel mai scurt timp.

Fecioară

Traversaţi o perioadă destul de bună, chiar dacă sunteţi puţin cam agitat şi nemulţumit din cauza unor rezultate care întârzie să apară. Situaţia dv. financiară se va ameliora, dar se vor ivi şi cheltuieli neaşteptate, cărora va trebui să le faceţi faţă. Veţi face demersuri pentru a progresa cu un proiect profesional, iar dacă evitaţi tensiunile, eforturile dv. vor fi recompensate.

Balanţă

Sfârşitul acestei săptămâni va fi calm, iar cealaltă va debuta în mod fericit, cu un succes oarecum neaşteptat. Cheltuielile vor fi mari, dar nu le veţi putea ocoli cu niciun chip. Nici câştigurile nu se vor lăsa aşteptate, aşa că nu veţi avea probleme în această direcţie. În plan profesional, e posibil să se producă o schimbare mică, care vă va lua însă prin surprindere.

Scorpion

În această perioadă, sunteţi predispus la reacţii impulsive, care vă vor surprinde chiar şi pe dv., nu numai pe cei din jur. Partenerul de viaţă vă poate reproşa spiritul de independenţă exagerat, care vă face să luaţi hotărâri de unul singur. Sarcinile de la locul de muncă le rezolvaţi cu uşurinţă şi asta vă ajută să vă relaxaţi şi să treceţi mai uşor peste micile neplăceri ale vieţii.

Săgetator

La serviciu, e posibil să aveţi parte de agitaţie şi de unele mici schimbări. Chiar dacă la început veţi fi total nemulţumit, până la urmă evenimentele vă vor avantaja. Nici acasă nu veţi avea parte de prea multă linişte, deoarece toate treburile casnice vor deveni urgente, iar familia şi-a pus mari speranţe în ajutorul dv. Spre sfârşitul intervalului, însă, totul va intra în normal.

Capricorn

Vi se va propune o nouă sarcină la serviciu. Ar fi bine să o acceptaţi, căci în felul acesta aţi avea o realizare ce vă va satisface ambiţia. Discuţiile cu cei din jur vă vor pune în evidenţă calităţile, ceea ce vă va face deosebit de apreciat. Vă tentează o mică variaţie în sfera relaţiilor sentimentale, dar rămâneţi prudent, căci partenerul este deosebit de suspicios.

Vărsător

Sunteţi uşor nemulţumit, fără a avea un motiv anume. Impulsivitatea vă poate face să spuneţi lucruri pe care le veţi regreta în scurt timp. Cel mai bine ar fi să discutaţi cu partenerul tot ce simţiţi, şi acesta vă va ajuta să depăşiţi momentul. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor suferi unele schimbări, care însă nu vă vor încurca într-o prea mare măsură.


Peşti

Sunteţi puţin îngrijorat din cauza stării financiare. Veţi face faţă situaţiei, căci norocul vă va susţine în această perioadă. Sănătatea vă creează probleme, căci e posibil să vă confruntaţi cu dureri de cap sau indispoziţii digestive; o vizită la medic vă poate lămuri că nu este nimic grav, deci nu aveţi de ce să fiţi îngrijorat. La serviciu nu e cazul să mizaţi pe sprijinul colegilor.