Horoscop


Berbec

În viaţa dv. sentimentală pot să apară unele schimbări minore, dar care vă vor stimula dorinţa de independenţă şi de aventură. În cazul unei escapade sentimentale, gândiţi-vă cu atenţie şi la consecinţe. Nu acţionaţi aşa cum vă dictează impulsul de moment şi încercaţi să priviţi lucrurile în perspectivă. Relaţia cu superiorii ierarhici nu va evolua cum vă doriţi.

Taur

Deşi nu veţi fi în forma dv. cea mai bună, în plan profesional veţi avea unele reuşite. N-ar fi exclus ca aceste succese să vă aducă o îmbunătăţire a situaţiei materiale. Surplusul de bani va fi lichidat destul de repede, pentru că vă place traiul bun. În ceea ce priveşte investiţiile, fiţi cât se poate de prudent şi nu acceptaţi o ofertă decât dacă o studiaţi mai întâi cu atenţie.

Gemeni

Pentru dv. începe o perioadă dificilă, aşa că, în tot ce faceţi, ar trebui să fiţi prudent şi să vă gândiţi şi la viitor. Perseverenţa şi autocontrolul vor fi absolut necesare în această perioadă, dacă doriţi să realizaţi ceea ce v-aţi propus. Acasă, este posibil să apară necesitatea unor lucrări de mai mare anvergură, pentru care să fie nevoie de cheltuieli suplimentare. Relaţia cu rudele va fi puţin tensionată.

Rac

Chestiunile financiare vă vor da bătăi de cap la începutul intervalului, şi nu numai. În cazul în care sunteţi implicat într-o colaborare, nu este exclus să aveţi o surpriză mai puţin plăcută. De asemenea, aţi putea afla despre o schimbare pe care intenţionează să o facă persoana iubită. Şansa unei realizări socio-profesionale este ceva mai mică în această săptămână.

Leu

Veţi fi destul de tensionat, ceea ce va influenţa negativ relaţiile cu cei din jur. Veţi găsi binevoitori care să vă susţină, dar cel mai bine ar fi să nu luaţi decizii în chestiunile importante şi să vă manifestaţi cu prudenţă. În prima jumătate a intervalului, este posibil să aveţi o mică pierdere financiară. Cel mai indicat ar fi ca în chestiunile legate de bani să nu luaţi decizii de unul singur.

Fecioară

O mulţime de evenimente vă vor perturba, ceea ce vă va crea o stare de iritare, de nemulţumire, de insecuritate, precum şi dorinţa de a face unele schimbări majore în viaţa dv. Pe cât posibil, nu vă grăbiţi să luaţi decizii, căci n-ar fi exclus să le regretaţi mai târziu. Pe tot parcursul intervalului, prudenţa trebuie pusă pe primul plan, deoarece vă pândesc pericole de tot felul.

Balanţă

Unele încurcături financiare vă vor irita la începutul intervalului. Nu trebuie să vă grăbiţi, căci riscaţi să faceţi mai mult rău decât bine. Evitaţi să semnaţi documente oficiale sau să luaţi decizii la locul de muncă. După câteva zile, lucrurile se vor limpezi, spre mulţumirea dv., dar şi a celor apropiaţi. Dorinţa de o mai mare independenţă ar putea să genereze discuţii în familie.

Scorpion

În plan sentimental, vă aşteaptă o frumoasă perioadă de armonizare a relaţiilor cu persoana iubită. Simpatic şi entuziast, veţi reuşi să faceţi o bună impresie celor din jur, şi mai ales persoanelor de sex opus. Veţi avea de făcut câteva schimbări pentru care veţi consuma multă energie. Încercaţi să vă planificaţi activităţile gospodăreşti, mai ales la început de săptămână.

Săgetator

Veţi avea unele realizări în plan socio-profesional, sau chiar financiar. Nişte bani împrumutaţi se vor întoarce la dv. mai devreme decât vă aşteptaţi. Totuşi, dacă aveţi de gând să demaraţi un proiect de mai mare anvergură, fiţi cât se poate de precaut.
În cămin, veţi face unele cheltuieli care vă vor ridica oarecari probleme, dar vă veţi descurca mulţumitor.

Capricorn

Situaţia dv. profesională e dificilă, şi căutaţi o persoană de încredere cu care să vă sfătuiţi. În scurtă vreme, se va observa că lucrurile nu sunt deloc grave. Un prieten va avea nişte neplăceri şi este cazul să-i acordaţi sprijinul de care are nevoie. Energia nu este nici pe departe la cote maxime, aşa că nu este cazul să vă suprasolicitaţi. Încercaţi să vă ocupaţi numai de priorităţi.

Vărsător

În această perioadă, şansa vă va surâde, cu condiţia să vă depăşiţi superficialitatea. Veţi fi angrenat în activităţi care îşi vor dovedi, în scurt timp, rentabilitatea. Veţi avea de făcut faţă unor situaţii mai dificile, care vă vor irita într-o oarecare măsură, dar nu vă vor ridica probleme. Chestiunile materiale vă vor interesa mai mult decât de obicei. Relaţia de cuplu merge excelent.

Peşti

În ultimul timp, familia este alături de dv. şi de aceea vă este mai uşor să vă descurcaţi prin noianul de probleme cu care vă confruntaţi. Oricum, conjunctura generală vă avantajează în mare măsură, aşa că sunt suficiente motive să fiţi optimist. Dacă veţi primi o invitaţie pentru petrecerea week-endului, profitaţi de ea, dacă nu, odihniţi-vă, fiindcă urmează o săptămână încărcată.