Două concursuri la ,,Traian Doda”


În această perioadă, la Liceul Teoretic ,,Traian Doda” din Caransebeş, Corpul B, Clasele I-VIII, sunt în derulare două concursuri şcolare pe teme de mediu. În primul rând, este vorba despre cea de-a III-a ediţie a Concursului interjudeţean ,,Simbol şi inovaţie”, din cadrul Programului ,,Eco-Şcoala”. Acţiunea se desfăşoară pe trei secţiuni, şi anume: Mărţişor din materiale refolosibile, Felicitare şi Creaţie literară. Evaluarea lucrărilor din concurs se va face în perioada 1-8 martie.

Cel de-al doilea concurs derulat la instituţia de învăţământ din urbea de pe Timiş şi Sebeş se numeşte ,,Pământul în ochi de copil”, iar acţiunea în cauză a ajuns la cea de-a IV-a ediţie. Întrecerea se desfăşoară pe două secţiuni, respectiv Creaţii literare – cu tema ,,Glasul pământului”, şi Pictură – cu tema ,,Pământul văzut prin ochi de copil”. Evaluarea lucrărilor se va face în data de 31 mai a anului în curs.

Elevii care doresc să participe la cele două concursuri pot trimite lucrările proprii pe adresa Liceului Teoretic ,,Traian Doda” din Caransebeş, Corpul B, Clasele I-VIII, către institutorii Nicoleta Valuşescu şi Elena Lepădat. (L. Dinu)