Dorin Micşa, după depunctarea lui FC Caransebeş 1913: „Vom face toate demersurile pentru ca punctele câştigate pe teren să rămână în contul echipei”


dorin micsa 1

Federaţia Română de Fotbal a anunţat miecuri, 25 noiembrie, pe site-ul propriu că FC Caransebeş 1913 a fost depunctată cu 14 puncte. Măsura a fost luată ca urmare a faptului că nu şi-a achitat datoriile faţă de jucătorii care au depus memorii la FRF. Sancţiunea a fost dată pentru restanţele înregistrate faţă de Pârvu, Cotigă, Stancu, Pascal şi Paleacu, în cazul lui Tomozei stabilindu-se un nou termen de judecată.

În acest sens, l-am contactat telefonic pe preşedintele clubului gugulan, Dorin Micşa, care ne-a declarat: „Am luat act de această hotărâre a Comisiei de Disciplină pentru Soluţionarea Litigiilor. Am întreprins deja demersurile necesare pentru a introduce recurs la această decizie. Am luat legătura cu AFAN şi cu FRF. Urmează ca săptămâna viitoare să mă deplasez la Bucureşti pentru a participa la şedinţa Comisiei de Disciplină din data de 2 decembrie. Repet, nu e o decizie definitivă şi irevocabilă. Vom face toate demersurile pentru ca punctele câştigate pe teren să rămână în continuare în contul echipei şi să se regăsească în clasament. Comisiile abilitate trebuie să înţeleagă că suntem un club finanţat din bani publici şi nu putem respecta ad literram termenele acestor structuri, deoarece sumele necesare ne vin ca urmare a unor hotărâri de Consiliu local, iar şedinţele au loc o singură dată pe lună. Sper să rezolvăm această problemă cât mai repede”.

Sorin ROGOZ