Coco Galescu a intrat în echipa lui Romeo Dunca! 1Cu câteva zile în urmă, candidatul PNL la şefia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, afirma că are nevoie de oameni competenţi pentru a schimba în bine modul în care este administrat judeţul, unul dintre numele rostite de acesta fiind cel al cunoscutului alpinist caransebeşean Cornel Galescu.
Iată că luni, 17 august, a venit şi răspunsul lui Cornel Galescu, cel care, nu demult, a părăsit barca USR Caransebeş şi care a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook.
„Cu ani în urmă am hotărât împreună cu Romeo Dunca să mergem la capătul lumii «până-n pânzele albe». Și am ajuns la Polul Nord și apoi la Polul Sud. Am avut ocazia să descopăr în Romeo un partener puternic, un altruist și un înflăcărat iubitor de țară. Îmi aduc aminte cum a confecționat din bețele de schi un minicatarg pe care a montat drapelul României. Și ce mândru s-a simțit când a înălțat culorile națiunii noastre alături de cele ale Norvegiei, Germaniei sau Elveției, în momentul reușitei.
Acum este decis să lupte pentru județul Caraș-Severin și să-și aducă priceperea și voința în slujba dezvoltării turistice și economice.
Mă simt onorat să-i fiu partener și de data aceasta, fiindcă am încredere în el, și el în mine. I-am testat caracterul în momente de cumpănă și nu m-a dezamăgit. Unii spun că Romeo are păcatele lui. Eu întreb doar atât: cine nu are?
Se vorbește de mult timp despre un Caraș-Severin turistic. Simt că a venit momentul să-l punem în valoare.
Văd în Romeo Dunca omul capabil să stopeze abuzurile împotriva naturii și pe cel hotărât să construiască pentru binele nostru, al tuturor.
P.S. Există multe formațiuni politice și mulți oameni de încredere care mi-au oferit un loc de cinste alături de ei. Le mulțumesc tuturor! Din păcate, nu pot onora decât o singură variantă. Sper totuși că ne vom strânge în jurul aceleiași mese și că vom găsi împreună înțelepciunea de a realiza lucruri frumoase pentru comunitatea din care facem parte”.
Bogdan NAUM


Un gând despre “Coco Galescu a intrat în echipa lui Romeo Dunca!

Comentariile sunt închise.