Cel de al doilea subprefect a depus jurământulInstituţia Prefectului – Judeţul Caraş-Severin are de luni, 31 mai, al doilea subprefect, Bognar Iosif-Atila, numit în funcţie prin Hotărârea Guvernului Nr. 582/27.05.2021, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 557/31.05.2021.
Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc în 31 mai, la sediul Palatului administrativ din Reşiţa, în sistem de videoconferinţă, în prezenţa reprezentanţilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, se arată într-un comunicat al Cancelariei prefectului.
,,Vin în această funcţie cu bună credinţă, deschidere şi o experienţă acumulată în funcţia de consilier superior în cadrul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Caraş-Severin. Îmi doresc o colaborare foarte bună cu domnul prefect, domnul subprefect şi colegii din această instituţie, precum şi cu toate instituţiile statului.
Uşa mea va fi deschisă pentru toţi cetăţenii judeţului Caraş-Severin, privind problemele legate de Instituţia Prefectului, probleme pe care voi încerca să le rezolv în limitele competenţelor legale.
Activitatea mea se bazează pe corectitudine, transparenţă şi eficienţă, dar şi pe respectarea programului de guvernare”, a declarat noul subprefect Bognar Iosif-Atila. (M. Doman)