Calea spre morgă, mai frumoasă la spitalul din Caransebeș 2


Marţi, 9 aprilie, primarul Felix Borcean a făcut o vizită la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, unde Primăria a finalizat lucrările la coridorul care face legătura între Secţia Radiologie și Morgă, dar și la Secția Pediatrie. Aici a fost montat un sistem de iluminat nou, au fost astupate gropile din pardoseală, au fost refăcuți pereții, s-au montat uși noi, iar cablurile au fost protejate printr-un sistem din aluminiu.

„Acea pată mai puțin plăcută a spitalului, acel coridor lung, care unea Radiologia cu Anatomia Patologică, arată foarte bine acum, el fiind reabilitat de angajaţii Serviciului Public de Întreţinere şi Reabilitare. Am vizitat și Pediatria, am vrut să văd cum s-a lucrat, cred că această secție arată mulțumitor față de cum s-a prezentat până acum. Chiar îmi propun să vin mai des la spital, să văd și celelalte secții, să văd unde mai există nevoi deosebite, ca să putem interveni”, a declarat primarul Felix Borcean.

Pentru coridorul dintre Radiologie și Anatomia Patologică s-au cheltuit circa 63.000 de lei din bugetul local, iar pentru lucrările de la Pediatrie 4.000 de lei.

În cursul săptămânii viitoare, vor fi finalizate şi lucrările la Secţia Neurologie,  cu sprijinul unui cadru medical care s-a implicat în rezolvarea problemelor din fonduri proprii.

Bianca METEŞ


2 gânduri despre “Calea spre morgă, mai frumoasă la spitalul din Caransebeș

Comentariile sunt închise.