Horoscop


Berbec

În această perioadă dispuneţi de multă energie fizică, pe care v-o puteţi distribui spre domenii diverse. Sunteţi interesat de tot ce se întâmplă la serviciu, dar nu reuşiţi să vă concentraţi la tot ce aveţi de făcut. Aşteptaţi anumite gesturi din partea partenerului, dar ele nu vin în forma sperată şi alunecaţi spre dezamăgire. Soluţia – încercaţi să nu aveţi pretenţii atât de mari.

Taur

Ca să puteţi trece la etapa următoare a planurilor dv., trebuie să acceptaţi şi unele compromisuri. Fiţi flexibil, deschis la alte păreri, nu vă cramponaţi de unele idei, pentru că veţi vedea că, atunci când începeţi să vă ajustaţi principiile în funcţie de realitate, totul va evolua mai uşor. Dialogul cu persoanele de sex opus vă va ajuta să vă echilibraţi starea psiho-afectivă.

Gemeni

Sunteţi cam agitat, neliniştit, şi ar fi bine dacă v-aţi găsi ceva mai mult timp pentru activităţi care să vă relaxeze. Implicarea în iniţiative practice vă va da posibilitatea să vă consumaţi la maximum energia de care dispuneţi. Situaţia dv. sentimentală este în ansamblu bună. Timpul liber îl veţi petrece în compania persoanei iubite şi veţi avea ocazia să mai uitaţi de nemulţumirile acumulate în ultimul timp.

Rac

Chiar când aţi crezut că aţi pierdut o mare ocazie, ceea ce vă face remarcat, vă veţi da seama că primiţi altă şansă. Trebuie să fiţi pregătit să reacţionaţi repede, iar faptul că veţi fi înconjurat de colegii de serviciu vă va conferi un sentiment de siguranţă. Vă puteţi aştepta la o surpriză plăcută la sfârşit de săptămână, ea venind, cu puţin romantism, din partea persoanei iubite.

Leu

Capacităţile dv. mentale vor atinge un maxim, astfel încât veţi reuşi să găsiţi soluţii la problemele cu care vă confruntaţi. La serviciu doriţi să vă afirmaţi cu orice preţ iar acest lucru vă poate crea mici neînţelegeri cu colegii, dar şefii vă vor aprecia ideile. Partenerul de viaţă ar putea avea unele câştiguri financiare care vor asigura îmbunătăţirea bugetului comun.

Fecioară

Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă, şi va trebui să fiţi foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni. În rest, veţi avea parte de tot felul de evenimente, care vă vor ţine în priză. La începutul intervalului ar putea să apară unele discuţii legate de bani. Sunteţi atras de tot ce este nou şi interesul dv. pentru cunoaştere este dezvoltat acum, lucru ce nu va scăpa şefilor.

Balanţă

În plan profesional veţi avea unele mici realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile familiei se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. În această perioadă veţi avea de făcut faţă şi unor activităţi de rutină care vă vor plictisi, dar nu le puteţi evita. Situaţia financiară s-ar putea îmbunătăţi datorită unor activităţi extraprofesionale.

Scorpion

Starea bugetului dv. va înregistra o îmbunătăţire, ceea ce vă va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se vor îndrepta în mod special interesul şi energia dv., iar momentele petrecute în compania partenerului vă vor remonta. În perioada următoare, nu alegeţi să lucraţi la două proiecte în acelaşi timp, pentru că puteţi eşua în ambele.

Săgetator

Veţi fi mai cufundat decât de obicei în propriile probleme, dar cum şansele ca totul să se rezolve în favoarea dv. sunt mari, nu aveţi motive să fiţi îngrijorat. La serviciu veţi putea finaliza un proiect mai complicat, la care veţi colabora cu mai mulţi colegi. În ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, încercaţi să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu aceasta şi totul va fi bine.

Capricorn

Capacitatea dv. de concentrare va atinge un maxim, iar deciziile luate în aceste zile îşi vor arăta în scurt timp eficienţa. Colegii vă vor susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi, şi acest lucru vă va da un plus de încredere, de aceea colaborările vor fi deosebit de avantajoase. Vă doriţi să atrageţi atenţia cuiva, dar nu veţi reuşi. Simţiţi că pentru orice lucru îl pe care îl primiţi trebuie să daţi ceva.

Vărsător

Veţi manifesta o tendinţă spre impulsivitate, ceea ce vă poate aduce în situaţia de a intra în conflict cu cei apropiaţi. Va fi mare agitaţie în familie, pentru că vor fi de pus la punct chestiuni de interes comun. Nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum vă doriţi. Şansa dv. de a câştiga bani există, dar este legată de drumuri.

Peşti

Activităţile sociale vor fi prioritare pentru dv. în această perioadă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi considerabil şi nu vor lipsi ocaziile de a petrece clipe excelente în compania acestora. Energia este sub nivelul obişnuit, aşa că nu este cazul să vă implicaţi în prea multe activităţi practice. Ar fi bine să ştiţi că va trebui să faceţi faţă unor situaţii mai ciudate în această perioadă.