Horoscop


Berbec

În plan afectiv, nu aveţi de ce vă plânge, deşi entuziasmul sentimental este sub nivelul obişnuit. Veţi fi tentat să vă implicaţi în diverse activităţi pe care nu veţi dori să i le dezvăluiţi partenerului, dar în acest caz nu faceţi decât să vă complicaţi singur existenţa. Ar fi bine ca, înainte de a lua o decizie sau de a face unele schimbări, să cereţi sfatul persoanei iubite, măcar formal. Doriţi să vă afirmaţi şi faceţi eforturi mari la serviciu.

Taur

Nu este o perioadă bună pentru a vă implica în speculaţii, deoarece este posibil să aveţi parte de tot felul de încurcături. De asemenea, fiţi cu mare băgare de seamă, căci există o persoană care încearcă să vă pună beţe-n roate. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul lor în orice situaţie. Nu este cazul să vă asumaţi riscuri, mai ales finaciare.

Gemeni

O rudă apropiată vă va aduce la cunoştinţă o informaţie care vă va binedispune. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor înregistra unele modificări, care însă vă vor bucura. În cazul în care aveţi o suferinţă cronică, s-ar putea ca aceasta să revină în atenţia dv. Nu trebuie să vă temeţi de lipsa banilor, căci veştile vor fi încurajatoare în acest sens. Relaţiile cu familia sunt foarte bune.

Rac

În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, şansa vă va favoriza. Prietenii vechi vă vor da tot felul de semnale, ceea ce vă va face mare plăcere. Pentru a finaliza o activitate începută de mai mult timp, aveţi nevoie de sprijinul colegilor. Oricum, ar fi bine să vă dozaţi cu grijă eforturile, pentru a fi în formă toată săptămâna. Dacă trebuie să reparaţi ceva prin cămin, încercaţi s-o faceţi metodic, ţinând cont şi de părerile partenerului.

Leu

Colaborările vă vor avantaja într-o bună măsură, dar ar fi bine să nu vă grăbiţi să acceptaţi chiar orice propunere ce vi se va face. Veţi avea posibilitatea să puneţi la punct un proiect important. Poate fi vorba de o lucrare la serviciu sau de o colaborare. Traversaţi o perioadă în care, în familie, vor avea loc câteva evenimente care vă vor suprasolicita, dar cărora le veţi face faţă cu bine.

Fecioară

Nu vor ieşi toate aşa cum vă doriţi, dar acest lucru nu vă va deranja într-o prea mare măsură. Veţi avea unele discuţii constructive cu partenerul, referitoare la programul pentru timpul liber. Până la urmă, veţi reuşi să îl convingeţi să vă accepte punctele de vedere. În cazul în care aveţi de gând să faceţi o investiţie de mai mari dimensiuni, gândiţi-vă şi la ceea ce implică acest lucru pentru viitor.

Balanţă

Daţi dovadă de mai multă sensibilitate decât în mod obişnuit, iar micile neînţelegeri cu persoana iubită vă marchează puternic. Spre sfârşitul intervalului, vă veţi simţi mai relaxat în plan sentimental. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu, indiferent de domeniu. Activităţile de divertisment vor fi prioritare, dându-vă ocazia să depăşiţi cu uşurinţă neplăcerile din ultimul timp.

Scorpion

Cheltuielile vor fi mari, probabil chiar peste aşteptări. Nu vă implicaţi în niciun caz în activităţi financiare riscante. În ceea ce priveşte activităţile de divertisment, aveţi toate şansele să vă puneţi în practică proiecte pe care le-aţi făcut în compania partenerului de viaţă. Sfaturile celor din familie se vor dovedi inspirate, aşa că n-ar fi rău să le ascultaţi. Din cauza stresului, sunteţi predispus la probleme de sănătate.

Săgetător

Există toate condiţiile pentru a avea o realizare în plan familial. Chiar dacă nu este vorba de o reuşită spectaculoasă, se va vedea măcar că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Dacă doriţi să obţineţi o aprobare, va trebui să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. În a doua parte a intervalului, este posibil să revedeţi o cunoştinţă cu care nu v-aţi mai întâlnit de multă vreme.

Capricorn

Activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că vă vor da posibilitatea de a vă întâlni cu prietenii, de a vă distra, de a vă relaxa. N-ar fi exclus să cunoaşteţi o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Ceva mai multă atenţie va trebui să acordaţi chestiunilor legate de sănătate. În această perioadă ar fi bine să evitaţi orice discuţie în contradictoriu, mai ales cu partenerul de viaţă.

Vărsător

Traversaţi o perioadă bună, totuşi, însă rezultatele pe care le aşteptaţi se vor vedea ceva mai târziu. Răbdarea va trebui pusă pe primul plan. Din punct de vedere sentimental, ați putea avea realizări. Farmecul personal va ieşi din nou în evidenţă, dar mare atenţie, căci nu este cazul să faceţi schimbări în această direcţie. Pentru a termina la timp proiectele începute, ar fi bine să cereţi ajutorul unui coleg.

Peşti

Problemele cu care v-aţi tot confruntat tind să se accentueze. Aţi putea avea şi o realizare de mai mici dimensiuni, dar care vă va demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Oricum, prietenii vă vor fi de un real sprijin. Prudenţa de care daţi dovadă în general v-ar putea fi de mare folos, căci nu orice persoană amabilă vă doreşte binele. Un coleg s-ar putea să vă roage să îl ajutaţi într-o chestiune urgentă.